Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 22:17

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 20 » Акція «Замість ялинки зимовий букет»
Акція «Замість ялинки зимовий букет»
10:54

  В Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів кожного року проводиться акція «Замість ялинки – зимовий букет», спрямована на збереження зеленого багатства України – хвойних лісів.  Акція покликана не тільки на попередження незаконного вирубування хвойних дерев, а й на формування громадської думки про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни ялинок та сосен композиціями з гілок хвойних дерев, що дозволить значно скоротити попит на живі дерева, збереже життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти. 
    Ми також не стали осторонь, 15 грудня відбулась цікава та яскрава виставка робіт.  В нашій школі вже традицією стало проведення акції «Замість ялинки зимовий букет», основна ідея якої – замінити ялинку зимовою композицією, що створить атмосферу новорічного свята і збереже життя зеленої красуні, адже збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі.
     Справді, не обов’язково вирубувати дерево, адже помешкання можна прикрасити ялинковими гілками, або ж поставити штучну ялинку. В цьому році саме учні початкових класів показали, як їм не байдужа доля красунь-ялинок. І щороку учні дивують своєю творчістю: використовуючи фантазію та різноманітні техніки і матеріали. Давши волю фантазії, діти виготовляли ялинки із різних матеріалів та використовували різноманітні техніки. І звичайно ж завжди є переможці: І місце здобули учні 4 класу (класний керівник Лохно С.О.), ІІ – учні 3 класу (класний керівник Кузьменко В. Б.),  ІІІ місце розділили між собою учні 2А та 2Б класів (класні керівники Шевченко І.В., Кравченко Л.І.). 
    А найбільш яскравими роботами були роботи учнів 4 класу: Герасименка Івана , Літовченко Марії, Юрченка Максима, Скожепи Владислава, Лавріненка Міші, учениці 2 А класу Лохно Насті та спільна робота учнів 2А класу «Свічка».     

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 325 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz