Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 16:18

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Берегиня шкільної родини
Берегиня шкільної родини
12:24

  Благословенна та людина, яка робить улюблену справу, і двічі благословенна, котрій пощастило з колегами. Педагогічий колектив Стеблівської ЗОШ – міцне коло однодумців, які щиро вболівають за спільну справу – навчання та виховання наших дітей. У цій нелегкій і почесній праці нам поталанило зустріти  мудрих  керівників, серед яких заступник директора з навчально-виховної роботи Кучеренко Наталія Яківна.
    Часто в соцмережах натрапляємо на вислів: «Начальник – не той, кого бояться, а той, кого бояться підвести». Щоразу ставлю «лайк» під цими словами, вони прості, проте точно передають суть успішного стилю спілкування керівника з підлеглими. Цей вислів про Наталію Яківну. Талановита, мудра і надзвичайно толерантна, пані Наталя вміє знайти потрібні слова для кожного вчителя, переконати, довести, зрозуміти і допомогти. Вона знає здібності і таланти усіх колег (часом навіть ті, про які ми й самі не здогадуємось), володіє рідкісним даром переконання, який не дає змоги не послухати, не виконати, зігнорувати.  Працювати з таким керівником легко, приємно і відповідально.  Високий рівень педагогічної культури, тактовність Наталії Яківни не дозволяють їй підвищити голос, різко висловити своє невдоволення чи продемонструвати зверхнє ставлення. До неї йдемо завжди: і коли нерви бринять натягнутою струною, і коли серце переповнене радістю і щастям. Наталія Яківна вміє щиро порадіти за когось і дати слушну пораду, коли, здається, втрачаєш рівновагу в житті. Саме щирість, така рідкісна в сучасному корисливому світі, є невід'ємною рисою нашої шановної колеги. Її посмішка зігріває, додає впевненості, підбадьорює. 
    Знаюча, вміла, смілива і відповідальна у своїх рішеннях, Наталія Яківна авторитетна не тільки серед учителів нашої школи, а й у колег об'єднаної громади, району, області. Маючи багатий досвід педагогічної і наставницької роботи, вона активно ділиться ним, керуючи міжшкільним МО вчителів-філологів, постійно беручи участь у виставках «Інноваційний пошук освітян Черкащини», популяризуючи свої творчі доробки у фаховій
пресі, зокрема у часописах «Завучу. Все для роботи», «Вивчаємо українську мову та літературу», на різноманітних освітніх онлайн-сервісах. У 2014 році Наталія Яківна здобула перемогу в районному конкурсі «Учитель року» та увійшла до «десятки» кращих учителів Черкащини в номінації «Учитель української мови і літератури».
      Наталію Яківну люблять діти, поважають батьки. Висококваліфікований фахівець (спеціаліст вищої категорії, старший учитель), вона  вміє доступно і цікаво подати свої знання учням. Наша колега має свій учительський секрет, адже неодноразово її вихованці ставали призерами районних олімпіад, переможцями мовно-літературних конкурсів різних рівнів. А таке важливе для кожного випускника випробування як ЗНО з української мови і літератури учні Наталії Яківни склали з дуже гідним результатом - середнім балом 8,6!
       У цій короткій розповіді про хорошу людину не можна не згадати і про її міцний «тил». Наталія Яківна -  не тільки успішний педагог і талановитий керівник, а й турботлива донька, любляча мама і кохана дружина. Дорослий самостійний син Сергій  та чоловік Іван –   надійна підтримка в житті, її гордість і розрада.
А мудрі поради батьків  Якова Васильовича  і Тетяни Федорівни додають упевненості і наснаги.
      У вересні Наталія Яківна святкуватиме свій ювілейний день народження. Це дата, яка чудово поєднує в собі молодечий запал з мудрістю і безцінним досвідом. Попереду багато цікавого і нового, складного і незвіданого, яке під силу здолати нашій шановній колезі!  Педагогічний колектив Стеблівської ЗОШ  щиро вітає заступника директора з навчально-виховної роботи Кучеренко Наталію Яківну з ювілеєм і звертається з такими словами: 
Наставнику! Учителю! Колего! 
Сьогодні ми бажаєм щиро Вам 
Ще літ та й літ під Долі оберегом.
І хай таланить думам і словам.
Хай сіється розумне, добре, вічне, 
А в юних душах щедро пророста
І мрія Ваша, й праця титанічна, 
І Ваш талант, і Ваша доброта!


                                                                                                   Карпова Наталія Леонідівна, учитель-філолог,                                                                                                                         від імені педагогічного колективу                                                                            Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.С. Нечуя-Левицького

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 227 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz