Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 18:58

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Жовтень » 1 » День учителя в школі
День учителя в школі
16:00

     30.09.2016  в школі відбулися урочистості з нагоди святкування Дня учителя. Колег та всіх присутніх з професійним святом – Днем учителя привітала директор школи Миронюк Г.М
                                     Шановні присутні! Сьогоднішній день багатий на свята. 
    Гордимося нашою Кучеренко Наталією Яківною, яка, за багаторічну сумлінну працю, особливі успіхи в навчанні і вихованні учнів, забезпечення якості освіти на основі творчого впровадження гуманістичних ідей Народного вчителя з Сахнівки та з нагоди свята Дня вчителя відзначена найвищою районною освітянською нагородою  - премією О.А.Захаренка. 
  Також сьогодні ми вітаємо нашу колегу Хоменко Любов Василівну, яку, за самовідданість, високий професіоналізм, творчість, активне впровадження сучасних технологій навчання і виховання учнів, районний відділ освіти нагороджує грамотою.
    Сьогодні вся громадськість України відзначає Всеукраїнське свято «День бібліотек». Ми також приєднуємось до цих святкувань та вітаємо нашого шанованого бібліотекаря Тамілу Василівну Тимченко, яка цьогоріч отримала високе визнання – Грамоту Корсунь – Шевченківської РДА за вагомі досягнення в праці, високий професіоналізм, активне впровадження сучасних методів виховання учнів. Раді за Вас та бажаємо мудрості і любові, щасливої долі вам і вашим дітям, затишку й достатку. Нехай в душі панує гарний настрій, а в вашій родині оселяється назавжди мир і злагода, любов і радість!
   Сьогодні свій День ангела святкують всі Віри, Надії, Люби та Софії. Тож дорогі іменинники, вітаю Вас з Днем Ангела!!! Всім Вам бажаю життя,  сповненого вірою та надією, безмежної і щирої любові Вам, міцної віри! Мудрості Софії та Божої благодаті!
                                                                          Шановні колеги!
  Щиро вітаю Вас з професійним святом! Висловлюю сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
  Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок поколінь, продовжуючись у своїх учнях.
  Бажаю Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!


   Всіх присутніх святковою програмою привітали учні школи на чолі з педагогом – організатором Коваленко Р.В. В програмі  свята звучали вітання, пісні, гуморески, танці. Заряджені чудовим настроєм та позитивними емоціями педагоги щиро подякували учасникам заходу та побажали їм творчих злетів.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 413 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz