Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 22:49

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ 2019
ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ 2019
10:38

 Одним з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами - День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
   4 жовтня в Стеблівській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для вчителів розпочалося ще на порозі школи, де лунала чудова музика та осінніми квітами вітали вчителів учні 11 класу (класний керівник Ілічук Л.В.). Протягом дня учні 1-11 класів привітали своїх класних керівників та вчителів - предметників зі святом.
   Цього святкового дня колеги відвідали і передали вітання незабутньому вчителю фізкультури Івану Петровичу Головку, він назавжди в наших серцях.
Активність проявив профспілковий комітет школи та організували привітання колективу. 
   Після уроків вчителі та учні зібрались у актовій залі, де насолоджувались урочистостями і святковим концертом, який для них підготувала рада учнівського врядування. Раді були бачити на святі вчителів – пенсіонерів: Яценко Катерину Василівну, Жук Галину Яківну, Савчук Людмилу Валентинівну, яким учні вручили яскраві букети осінніх квітів, подякували за їх працю, побажали здоров'я, довголіття, всього найкращого. З вітальним словом виступила вчитель - пенсіонер Яценко Катерина Василівна.
   Під час урочистостей директор школи  Г.М. Миронюк передала вітання колективу від районного профспілкового комітету, районного відділу освіти. Щирі вітання та Почесні грамоти для нагородження надіслав відділ освіти та методичний кабінет Стеблівської громади. Вручала Грамоти вчителям та вітала з нагородами директор школи. Отож, слово Миронюк Г.М.
«Кучеренко Наталія Яківна отримала відзнаки за грамотну організацію роботи міжшкільного методоб'єднання вчителів філологів, за підготовку роботи на виставку педтехнологій та за старанну самовіддану працю. Дякую, дорога колего, що є опорою, надією, підтримкою. Успіхів і надалі, сімейного і жіночого щастя.
Аж дві грамоти отримав Карпов Юрій Васильович і як талановитий вчитель, і як старанний педагог. Вкотре учні Юрія Васильовича показують високі результати на ЗНО, стають переможцями предметних олімпіад. Вітаю, колего, подальших Вам успіхів.
   Наш найкращий енерджайзер, заслужена нагорода знайшла Вас, дорога Ілічук Людмила Василівна. Ваші сліди в школі повсюди: і в найдружнішому виховному класі, і в танцюристах на сцені, і біля комп'ютерів. Успіхів Вам і надалі.
   Знаток деталей зарубіжної літератури вчитель Хоменко Любов Василівна отримує нагороди і за змістовні посібники на виставку педтехнологій, і як старанний педагог, що підготував призера предметної олімпіади в районі та учасника обласної олімпіади з російської мови. Дякую за таку творчу самовіддану працю.
   Аксакал нашої школи Вихор Ольга Юхимівна завжди результативно готує учасників конкурсу ім. Тараса Шевченка, ім. Петра Яцика, роботи на виставку педтехнологій. Спасибі Вам, дорога бджілко, за ваші старання. 
   Юлія Миколаївна Литвиненко, старанний і талановитий вчитель математики, нагороджена за підготовку призера предметної олімпіади, посміхайтесь, Вам це личить.
  Щороку роботи на виставку педтехнологій, які готує вчитель географії Приходько Володимир Всеволодович, цікаві, змістовні, креативні. Вітаю Вас і бажаю ще зробити багато географічних відкриттів в Стеблеві і околицях.
  Молода, старанна і успішна вчитель англійської мови Бутенко Ірина Олександрівна нагороджується за підготовку призера предметної олімпіади, щиро дякую за Вашу відданість педагогічній професії.
  Заслужена нагорода вчителю української мови і літератури Миколенко Ользі Іванівні за підготовку чудової роботи на виставку педтехнологій. Бажаю творчості, натхнення, радості, задоволення від праці.
   Вчитель початкових класів Шевченко Ірина Володимирівна нагороджена за підготовку переможця творчого конкурсу. Спасибі Вам за самовіддану результативну працю.
  Вітання молодій колезі Кравченко Людмила Іванівні за підготовку призера предметної олімпіади. 
  Вчитель фізкультури Пустільнік Володимир Іванович багато працює з учнями, виховує спортсменів, працює над формуванням в них потреби здорового способу життя. На святі отримав нагороду за свою самовіддану працю, вітаємо.
   Наш досвідчений бібліотекар, щаслива новоспечена бабуся Тимченко Таміла Василівна щороку готує цікаві і змістовні роботи на виставку педтехнологій. Дякую за сумлінну працю і бажаю подальших успіхів в вашій роботі.
   Праця директора значно полегшується, коли в школі працює грамотний помічник завгосп. Вже вісім років Наталія Миколаївна Загребельна виконує ці обов'язки. Пліч о пліч ми йдемо поруч, щодня розв'язуючи купи проблем. Щиро вдячна, що можу бути спокійна в моменти відсутності, бо шкільне господарство під вашим пильним керівництвом. Бажаю здоров'я , щиро дякую за самовіддану працю.
  Отже, дорогі вчителі, ще раз вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. Бажаю Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток! Вітаю, колеги, рада, що ми родина, шкільна дружна родина».
  Після урочистостей відбувся святковий концерт. Ведучими свята були учениці 11 класу Поковба Яна та Паніван Надія. На концерті звучали пісні про школу у виконанні ансамблю дівчат 11 класу, ансамблю дівчат 10 кл, тріо дівчат 9 класу (Жельман В. Твердохліб А., Устименко О.), солістки Жельман Валерії. Учні виконали запальні танці, які з ними підготували вчителі школи: 4 та 10-11 клас підготувала Ілічук Л.В., два танці з учнями 5А классу підготувала Шелемба Я.А. 
   Як завжди, святковий день пройшов цікаво, весело, організовано. Концертна програма захопила всіх   присутніх щирістю, професійністю, масовістю. За чітку організацію заходів висловлюю слова глибокої вдячності заступнику з виховної роботи Каракай Олександрі Сергіївні, педагогу організатору Яні Андріївні Шелембі. Колеги, ваш дружній тандем дає чудові результати. Бажаю вам подальших успіхів, нових висот.
  Ще раз, вітаємо зі Всесвітнім днем вчителя та хочемо побажати впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Нехай ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай ваша душа з кожною миттю пізнає смак щастя.

  

Категорія: Загальні | Переглядів: 249 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz