Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 15:20

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Червень » 12 » День захисту дітей
День захисту дітей
12:03

                             День захисту дітей (Дацьки, проект «Сільські ініціативи»)
  31 травня, напередодні свята до Дня захисту дітей, колеги Дацьківського НВК в рамках виконання проекту «Сільські ініціативи», організували захід, в якому взяли участь учні Стеблівської громади, зокрема делегація Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: колектив "Забава" (Мисан В., Веснянко А., Нетребенко А., Жельман В.), танцювальний колектив (Музиченко А., Ілічук О., Рак А., Веснянко А., Менщикова О., Прищепа А., Мисан В., Очеретня А.) учні 7 класу зі своїм класним керівником Бутенко Іриною Олександрівною. 
Свято пройшло в піднесеному настрої. На ньому дітки відгадували загадки, співали пісень, танцювали… До дітей на свято завітало літо, яке  запросило їх до хороводу, принесло багато загадок та ігор. Атмосфера свята була радісною. Діти з великим задоволенням танцювали і грали. В кінці свята  на всіх діток чекали гостинці :  солодка вата,морозиво та батути.
                                      День захисту дітей (Стеблів)
  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
   Цього року ця дата святкується вже 68 раз. Ось і в Стеблівській громаді широко відзначили це Міжнародне свято. 1 червня 2018 року біля Будинку культури Стеблева зібралась гамірна дітвора Стеблівської громади, яка підготувала святковий концерт, взяла участь у різних конкурсах та змаганнях, смакувала польову кашу, розважалась на батутах.
  День захисту дітей - це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Категорія: Загальні | Переглядів: 308 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz