Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 16:19

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Червень » 27 » Директор школи – лауреат Всеукраїнського проекту
Директор школи – лауреат Всеукраїнського проекту
09:46

  Управління школою – це особливий процес. Недарма його визначають як науку і мистецтво. Від професіоналізму керівника, його особистих якостей, креативного підходу до справи залежить розвиток закладу освіти, його конкурентоспроможність і авторитет. Адже керівник сучасного освітнього закладу – центральна фігура всього освітнього процесу. Він повинен уміти розв'язувати різноманітні управлінські проблеми, уміти не тільки керувати освітнім закладом із сталими традиціями та укладом, але й переводити його на якісно новий рівень.

  17 травня 2019 року у ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулося урочисте засідання та презентація книги «Успішні керівники в сучасному освітньому просторі України». З метою інформування суспільства про досягнення освітянських управлінців ТОВ «Видавництво «Альфа-Віта», за підтримки Комітету ВРУ з питань науки і освіти, НАПН України, Асоціації керівників шкіл України, було започатковано проект «Успішний керівник в сучасному освітньому просторі». За його результатами видано інформаційно-іміджеве видання. У вступному слові Кириченко М.О., доктор філософії, ректор університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, зазначив, що успішний керівник-лідер закладу освіти – це професіонал, який системністю в управлінні та відповідальністю надихає педагогічну, учнівську і батьківську спільноту робити краще і більше. А Президент Національної академії педагогічних наук України Кремень В.Г. наголосив, що керівник навчального закладу має володіти технологіями менеджменту та маркетингу в освіті, щоб не залишитися осторонь від реалій сучасного життя, він управляє педагогічною системою, її розвитком, організовує і стимулює професійну діяльність колективу, вивчає попит на освітні послуги, забезпечує їхню якість. Президент Асоціації керівників шкіл України, кандидат педагогічних наук, заслужений вчитель України Онаць О.М. акцентувала увагу на важливості цього проекту, адже він представляє творчі портрети кращих керівників закладів освіти, у яких є чому вчитися, які уміють комплексно і багаторівнево вирішувати проблеми, віртуозно використовуючи всі можливості для інноваційного розвитку очолюваного закладу.

  Колектив Стеблівської школи щиро пишається і неймовірно радий, що серед висококласних фахівців у сфері освітнього менеджементу у книзі «Успішні керівники в сучасному освітньому просторі України» є й ім'я нашого директора Галини Миколаївни Миронюк, досвідченого, ініціативного, вдумливого керівника, творчого педагога, який щоденною невтомною працею примножує освітні здобутки нашої держави. Володіючи високою фаховою компетентністю, маючи інноваційний підхід до розвитку сучасної освіти, вона забезпечує уміле управління навчальним закладом ось вже 17 років. Навчальний заклад – це її життя й натхнення, а кожен учень – частинка душі. «Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить»(М.Форбс). Школа – це свіже повітря, вируюче життя, яскрава мрія, натхнення, майбутнє… Роль керівника дуже важлива, щоб цей «оазис щастя» дарував радість кожному, хто відкриває двері храму науки. Вести за собою може тільки справжній лідер, яким є сучасний директор Галина Миколаївна Миронюк.

  Галину Миколаївну нагороджено Дипломом лауреата проекту «Успішний керівник в сучасному освітньому просторі» за вагомий внесок у розвиток української освіти та вручено 2 примірники цього видання. Бажаємо нашій колезі міцного здоров'я, творчого натхнення й наснаги, сили і невичерпної енергії для здійснення найзаповітніших мрій і задумів та нових звершень на освітянській ниві.

Категорія: Загальні | Переглядів: 245 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz