Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 15:25

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 2 » Допомога М.Прядченка
Допомога М.Прядченка
17:37

                                 Михайло Прядченко допоміг Стеблівській ЗОШ І - ІІІ ступенів

    33 роки тому назад в Стеблеві ввели в дію нове приміщення школи. Всі раділи, безмежно дякували директору Михайлу Денисовичу Морозу, що доклав максимум зусиль для її побудови. У 80- роках школа прийняла до себе всіх школяриків Стеблева та навколишніх сіл, налічувала тоді до 700 учнів та 80 осіб обслуговуючого персоналу. 
Йшли роки, змінювалося керівництво, змінювалася і школа. З середньої вона стала загальноосвітньою, навчатися стали лише учні з мікрорайону селища Стеблів. Кількість учнів в роки демографічної катастрофи різко зменшився, стан здоров’я школярів через Чорнобильські наслідки значно погіршився. Колектив школи поставив за першочергову мету  боротьбу за збереження здоров’я школярів. І тут прийшли на допомогу і спортивні споруди, і майданчики, і спортивна зала. Уроки, фізкультхвилинки, паузи, гуртки – все спрямовано, щоб підвищити рухову активність учнів. Школі дуже поталанило з учителем фізкультури. Це – наш випускник Іван Петрович Головко. Небайдужий, старанний вчитель захопив інтересом до спорту безліч юних сердець. І ось уже в школі є спринтери республіканського рівня, шахісти, легкоатлети. А найбільше культивуються ігрові види спорту, зокрема, футбол. Дівоча команда з мініфутболу дійшла до обласного рівня, а спортивні площадки школи є місцем для футбольних баталій всіх навколишніх сіл.
   Звісно роки беруть своє… Нині багато спортивного інвентарю потребує оновлення чи заміни. Особливо зносилися предмети, що постійно використовуються в спортзалі. З проханням допомогти їх оновити або замінити адміністрація школи звернулася до директора ТОВ «Коріс АМ» Михайла Прядченка. Наше прохання було почуте. В лютому 2016 року школа отримала сітку огороджувальну на всі вікна спортзалу площею 63 м. кв., 2 волейбольні сітки, 4 баскетбольні сітки, сітку для міні – футбольних воріт, канат для перетягування, канат для лазіння, сітки та ракетки для настільного тенісу, які виготовили на київському підприємстві «Спортпланета», а профінансував Михайло Григорович. Дитячої радості на передати словами. Школярі стрибали і раділи від задоволення.
   Варто зауважити, що це не перша допомога М. Прядченка школі. Щороку його підприємство надає допомогу при ремонті приміщення школи. Сподіваємося, що учні ще не раз згадають добрим словом М. Прядченка, адже це людина, яка розуміє і знає з якими труднощами зустрічаються сільські школи. Чуйний, людяний, щирий, Михайло Григорович неабияк дбає про підростаюче покоління та про розвиток спорту в регіоні. Вважаємо, що саме такою має бути позиція депутата та його команди однодумців.
    Адміністрація, батьки, педагогічний та учнівський колективи Стеблівської загальноосвітньої школи висловлюють щиру вдячність Михайлові Григоровичу Прядченку за таку важливу підтримку. Вкотре переконалися, Ви – людина слова і діла, яка кожного надихає на добрі справи.
 

Категорія: Загальні | Переглядів: 467 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz