Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 17:09

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 30 » ЕКСКУРСІЯ "ВІД ЮРИСТА ДО ФЛОРИСТА"
ЕКСКУРСІЯ "ВІД ЮРИСТА ДО ФЛОРИСТА"
10:30

  Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі. Що порадити випускникові і його батькам? Звичайно ж, всерйоз замислюватися над тим, ким бути, варто було класі в дев'ятому, чи у десятому. Причому, одного «хочу» тут явно недостатньо. Необхідно тверезо оцінювати ті якості, якими наділила дитину природа та батьки. 
  Поради батьків і друзів можуть виявитися і корисними, і шкідливими одночасно, тому що вони, звичайно, можуть допомогти обрати «напрямок руху». Але що буде потім, якщо зроблено помилковий вибір? Все ж вирішувати потрібно самостійно самій дитині, тому що навряд чи хтось інший, навіть батьки, зможуть зрозуміти, що саме подобається найбільше та до чого лежить душа.
  З весни цього року для школярів Стеблева відкрила двері бізнес - школа, чку організувала випускниця школи Рева Аліна.Учні з задоволенням відвідують заняття, зацікавилися і батьки, адже тут можна отримати відповіді на запитання, які турбують.УЧНІ СТЕБЛІВСЬКОЇ ШКОЛИ, ЯКІ Є АКТИВНИМИ УЧАСНИКАМИ БІЗНЕС-ШКОЛИ, поїхали разом з організатором до Києва на екскурсію, де вони ЗНАЙОМИЛИСЯ З ОСОБЛИВОСТЯМИ РІЗНИХ ПРОФЕСІЙ "З СЕРЕДИНИ", активно спілкувалися і відпочивали. ДЯКУЄМО АЛІНІ РЕВІ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ЗМІСТОВНОЇ ЕКСКУРСІЇ.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 224 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz