Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:21

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Серпень » 24 » Галерея випускників у школі
Галерея випускників у школі
10:46

Щаслива доля поколінь

 „Простежити життєву долю випускника, встановити  залежність між його навчальними успіхами, вихованістю, становленням у колективі й наступним громадянським  становленням у суспільстві, характером трудової діяльності    через десятиліття – також означає збагатити вчителів  тією духовною силою, яка підтримуватиме щоденні зусилля”  «Школа над Россю», О. А. Захаренко 
  
  Діти, школа, вчителі… Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного вони викликають свої спогади, емоції, почуття. Для вчителів – це перші уроки та перші учні, нелегкий шлях до педагогічної майстерності. Колеги, педради, курйози на уроках. Спогади про учнів –"важких" та легких. Зустрічі з ними, такими дорослими, радість і задоволення від їхніх успіхів. Для учнів найчастіше - це дитинство, сміх, радість спілкування з друзями-однокласниками, веселі ігри, уроки, перерви, свята, походи… І вчителі, які зринають час від часу в пам’яті до кінця твоїх днів; від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть у тобі, і ти згадуєш їх навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є. Нікуди від цього не дінешся.
  Кожна школа - світ має свої цінності, стосунки й традиції. Їх поєднання утворює неповторний психологічний портрет, який дозволяє доторкнутися до того, що перетворює освітню установу на "наш, рідний дім" - до духу школи, який створює в ній життя. Історія нашої школи багата традиціями, бо без дотримання наступності поколінь неможливо було б створити той неповторний дух родини, той творчий потенціал, яким пишається школа.
 Стеблівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів імені І.С. Нечуя - Левицького закінчило не одне покоління жителів селища. Її випускники розлетілися по світу, успішно живуть і працюють. І ким би не працювали випускники нашої школи – скрізь вони утверджують високе звання патріота селища, України. Вихованці не втрачають зв’язків із своєю альма - матер. Матеріали про випускників зберігаються в школі, щоб на прикладах їхнього життя виховувати молоде покоління. Для цього у школі створена Галерея випускників, де знаходяться фотографії всіх випускників школи за роки її існування з 1983 року. Нелегко було зібрати і опрацювати фото різних років. Висловлюю велику вдячність випускнику школи Олександру Мацьку, який проявив справжню віртуозність, опрацював безліч матеріалів і став творцем Галереї. Також багато зусиль приклали Миронюк Ю.А., Дудник В.Д. та всі небайдужі випускники школи і їх рідні. 
  За ці роки в школі відбулися грандіозні зміни. З середньої вона в 2006 році стала загальноосвітньою. Її очолювали директори: з 1983 по 1994 р.р. – Мороз Михайло Денисович, з 1994 по 2002 р.р. – Твердохліб Анатолій Григорович, з 2002 р. – Миронюк Галина Миколаївна. За 33 роки існування зі стін школи випущено 989 випускників в 45 класах. Отримали медалі 53 учні, з них – 24 золоті, 29 - срібні. На жаль, пішли за межу 39 вчителів та 46 випускників. Вічна пам'ять!
   Щороку до школи поспішають її випускники, щоб зустріти чергову річницю від дня закінчення школи. На зустрічах випускників ви отримуєте можливість «згадати молодість» зі своїми друзями і поспілкуватися з улюбленими вчителями, дізнатися, чим зараз живе школа і поділитися своїми надбаннями. Часто звучать здивовані вигуки, адже йдуть роки і змінюють всіх. Лише школа, як мама, радо впізнає, зустрічає і пригортає, запрошує і приймає своїх дорогих дітей. 
   Шановні випускники Стеблівської школи! Зайдіть у школу, відвідайте Галерею випускників та пригадайте імена своїх однокласників, свої шкільні пригоди та історії. Завжди раді бачити Вас!
                                            З повагою директор школи Галина Миколаївна Миронюк.

    Від імені випускників слово випускниці 2005 року Савчук (Блохіній) Тамарі.
   Для кожного з нас школа - це другий дім. Тут працює друга мама - наша перша вчителька. Саме вона навчила нас писати, читати, логічно мислити. Вона навчила нас бути добрими, чесними, правильно спілкуватися, товаришувати.      Школа дала нам опору, дарувала тепло і радість. Щоранку ми поспішали в свій світлий клас, де теплою посмішкою зустрічала нас наша вчителька. 
  Школа - це важлива ступінь в житті людини. Вона сформувала наш характер, навчила правильно ставитись до навколишнього світу. У школі ми знайшли перших справжніх друзів і перше справжнє кохання. 
  Школа - це те місце, де ми переживали перші радощі перемог і намагалися приховувати гіркі сльози поразок. Школа навчила нас долати труднощі та не зупинятися на досягнутому. 
  Ми завжди будемо пам'ятати безтурботні шкільні роки, наш шкільний будинок, наших вчителів і однокласників, які стали для нас рідними людьми.

Категорія: Загальні | Переглядів: 453 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz