Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 12:07

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 31 » КАЗКОВИЙ НОВИЙ РІК
КАЗКОВИЙ НОВИЙ РІК
19:47

   Зима сповнена яскравих казкових свят. Це особливі свята, коли ми з посмішкою згадуємо минуле та з відчуттям очікування найкращого заглядаємо у майбутнє...   Це свята, які змушують повірити у казку та здійснення мрій, серед яких найкраще свято для дітей - Новий рік. Новорічне свято - радість, яку хочеться розділити з найближчими, найріднішими людьми... Віра в те, що під Новий рік відбуваються чарівні дійства існує в людей ще з дитинства. У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. 

   Весело і радісно пройшло Новорічне свято у Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Пухнаста красуня зібрала навколо себе всіх школярів, які дуже чекали цієї зустрічі та старанно до неї готувалися. Всі школярі початкової ланки підготували чудові новорічні костюми, яскраві художні номери. Підтримати своїх дітей поспішили на свято батьки, бабусі, дідусі, рідні. А вони і виступали, і водили хороводи, і брали участь в конкурсах. Весь час з дітьми були веселі казкові герої у виконанні учнів – старшокласників. Так, Дідом Морозом був Якименко Віталій, Снігурочкою – Кривохатько Оксана, Мальвіною – Герасименко Катя, Бабки – йожки – Линник Катя та Куценко Наташа, добрий Домовик – Прапро Віталій. Організовувала свята та забезпечувала музичний супровід педагог – організатор Коваленко Руслана Валентинівна.

  Для учнів старшої ланки в школу запросили приватний театр ляльок –велетнів під керівництвом актора, імпресаріо і директора театру Олександра М’якоти, який працює при Черкаському міському будинку культури ім. І.Кулика. Пробуджували гарний настрій у глядачів десять героїв відомих мультфільмів, які вітали стеблівців із новорічними святами, що наближаються. Разом із школярами розважалися трьохметровий ведмідь Умка, Мерлін Монро, герої Трансформери, які проводили різноманітні ігри, конкурси та імпровізовані постановки від театру ляльок-велетнів. Супроводжували все лазерним шоу, демонстрацією та поясненням фокусів, розвагами. Актори продемонстрували ящик Гудіні та показали цікавий номер зі звільненням від замків і ланцюгів. На закінчення провели сучасну дискотеку. По ходу свята учні мали можливість показати свої таланти, виконуючи новорічні пісні, танці, виконуючи гуморески. Всі свята з учнями була заступник директора з виховної роботи Менщикова Олександра Сергіївна. Велика подяка Вам, Леся Сергіївна,  за якісну організацію заходів та велику підготовчу роботу.

  Отже, Новий 2016 рік впевнено прийшов у Стеблів. Тож всіх учнів, працівників школи, батьків вітаємо з і святом і бажаємо міцного здоров’я, добра, радості, здійснення бажань і миру.

Переглядів: 409 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz