Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 08:45

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Лицарський турнір "Нумо, хлопці"
Лицарський турнір "Нумо, хлопці"
15:42

  8 грудня 2017 року в школі відбулося військово - спортивне свято «Нумо, хлопці!». Організував та провів його для учнів старшої школи Карпов Юрій Васильович, вчитель історії, правознавства та Захисту Вітчизни. Метою заходу було виховання гордості, перш за все, за своїх дідів, прадідів, виховання глибокої поваги до батька – захисника сім’ї, виховання почуття поваги і шани до старших; формування громадянина-патріота: патріота своєї сім’ї, патріота свого рідного дому, свого рідного селища, своєї Батьківщини! Свято носило не тільки спортивний, а й патріотичний характер і було проведено в рамках вивчення курсу «Захист Вітчизни».Спортивні змагання "Нумо-хлопці" проходили в спортивній залі нашої школи. 
Пройшло справжніх хлопців свято,
В нашій школі їх багато:
Сміливих, веселих і мужніх,
Кмітливих, шляхетних і дружніх.

Хто сказав, що справжні хлопці
Лиш в казках існують?
Хто сказав, що у Стеблеві
Дівчата сумують?

Якщо є такі розмови,
Ми відповідаємо:
Кращих хлопців й веселіших
За наших не знайдемо!

   До складу професійного журі входили: Менщикова О.С. - голова, Ілічук Л.В., Пустільнік В.І. Перший конкурс "Презентація" пройшов цікаво: кожна команда представляла себе - девізом та емблемою. Команда 10 класу «Патріоти», команда 11 класу «Українці». В ході гри учні продемонстрували власну майстерність та спритність, відважність та стриманість, силу та витримку у конкурсах з підтягування на перекладині, на брусах; в стрільбі з пневматичної гвинтівки, віджиманні, арм-реслінгу, гирьовому спорті, естафеті та перетягуванні канату.

 Змагання пройшли на високому рівні. Настрій учасників та гостей був святковий. Учні 10-11 класів продемонстрували справжні якості майбутніх воїнів, взяли участь у конкурсах. Учні показали себе сміливими, спритними, швидкими.
Учасників змагань підтримували вболівальники та гості.
Грамотами були нагороджені переможці змагань: Головко Ю., Симиволос М., Антоненко В., Виноградов В. (11 клас), Краснолобов Д. (10 кл.) .
Хвилююча мить настала, коли голова журі Менщикова О.С. оголосила, що переможцями стала команда 11 класу «Українці». ВІТАЄМО!!!
Дякуємо усім, хто підтримав команди у цей урочистий день.

Категорія: Загальні | Переглядів: 340 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz