Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 08:28

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Методичні новини в Стеблівській громаді
Методичні новини в Стеблівській громаді
13:25

1. Запровадження сучасних педагогічних інновацій
   У грудні 2017 року за кошти Стеблівської селищної ради були придбані шість інтерактивних дощок для навчальних закладів Стеблівської ОТГ: 1 - в д/у «Росинка», 2 для Стеблівської ЗОШ, по 1 для Дацьківського, Шендерівського, Сидорівського НВК. В закладах було встановлено мультимедійний комплекс – інтерактивну дошку, проектор та ноутбук. На переконання педагогів, інтерактивна дошка стала однією зі складових проведення сучасного уроку, позакласних заходів, учнівських конференцій.  Такий сучасний інтерактивний елемент викладання предмету пробуджує інтерес учнів до предмета й підтримує цей інтерес протягом усього курсу вивчення.  До того ж, майбутнє вимагає від сучасних учнів величезного запасу знань в галузі використання інформаційних технологій. Усе це легко вирішують уроки з використанням інтерактивної  дошки.                               27 березня в приміщенні Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися навчання педагогів шкіл громади, яке провели вчитель української мови та літератури Шендерівського НВК Наталія Назаренко та вчитель історії Валентина Кодола. На їх думку, працюючи з інтерактивною дошкою, учитель має можливість на уроці разом з учнями швидко створити опорний конспект, заповнити будь-яку таблицю, у нетрадиційній формі подати виклад того чи іншого матеріалу, на очах у дітей «перетворити» звичайне правило у цікавий персонаж. 
  Навчання пройшли зацікавлено, корисно, вчителі отримали велике бажання швидше освоїти нову техніку та запроваджувати її в освітній процес.

2. Виставка педагогічних технологій «Освіта Черкащини – 2018»
  27 березня в бібліотеці Стеблівської ЗОШ розпочала свою роботу виставка педагогічних технологій «Освіта Черкащини – 2018". З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти Л. В. Марченко. На виставці представлено 48 методичних посібників в яких відображені всі напрями педагогічної діяльності, зокрема інноваційні технології, посібники з патріотичного виховання, з розвитку дошкільної освіти, досвіду управлінської діяльності. Комісія відібрала 17 найцікавіших робіт,  з яких 8 візьмуть участь в обласній виставці педагогічних технологій 2018.
 

3. Завершено атестацію 2018.
  В кінці березня в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ст.  відбулося завершальне засідання атестаційної комісії: проведено оцінку робочих місць вчителів, що атестувалися, на педагогічній раді  зачитано та обговорено атестаційні листи та характеристики, проведено засідання атестаційної комісії. Після голосування вчителям Литвиненко Ю.М., Ілічук Л.В., Приходьку В.В., Лохно С.О. підтверджено І кваліфікаційну категорію, Кучеренко Н.Я. підтверджено вищу кваліфікаційну категорію та звання старший вчитель і документи передано на атестаційну комісію ІІ рівня. 
  05 квітня 2018 року проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Стеблівської селищної ради. Голова атестаційної комісії – Л. В. Марченко, начальник відділу освіти, заступник голови атестаційної комісії – Г. М. Миронюк, директор Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, секретар атестаційної комісії – В. І. Чердашова, заступник директора з НВР Шендерівського НВК. Члени комісії – Ємець Л.Г., Олексієнко Л.М., Кошелюк А.В., Мелешко Г.Л. 
Порядок денний денний засідання:
1. Атестація керівних кадрів та педпрацівників закладів освіти громади.Прийняття рішень щодо їх атестації.
2. Внесення записів в атестаційні листи.
Проатестовано: педагогічних працівників закладів освіти громади – 5, керівних кадрів-1.
Комісія пройшла злагоджено, з дотриманням основних принципів атестації.

Категорія: Загальні | Переглядів: 304 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz