Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 11:06

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Травень » 5 » Міжнародний освітній конкурс «Олімпіс 2016 - Весняна сесія»
Міжнародний освітній конкурс «Олімпіс 2016 - Весняна сесія»
22:20

  Протягом квітня 2016 року учні Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів мали можливість взяти участь у весняній сесії Міжнародного освітнього конкурсу «Олімпіс - 2016». Педагоги колективу зацікавилися умовами конкурсу, так як він дає змогу зацікавити учнів навчальним предметом; підвищує мотивацію до навчання; надає можливість учням повторити матеріал та перевірити свої знання з навчального предмету; виявити теми, в яких учень має труднощі; розвиває навички роботи з комп’ютером; стимулює використання інформаційних технологій в  освітньому процесі; урізноманітнює процес навчання. Особлива вдячність вчителям, які організували участь учнів  у конкурсі: Лохно Світлані Олексіївні та Миронюк Галині Миколаївні. 
   Всього по Україні участь в конкурсі взяли більше 6000 учнів. З Черкаської області було 18 шкіл - учасниць, а з Корсунь Шевченківського району лише дві: ЗОШ №5 та наша, Стеблівська ЗОШ, які в рейтингу шкіл Черкащини зайняли відповідно 4 та 3 місця. Конкурс проводився по 4 предметах: англійська мова, математика, інформатика, біологія. Учасниками конкурсу стали учні 3, 5 та 6 класів нашої школи. Найкращі результати показали Стрига Максим та Миколенко Аліна – учні 3 класу. Практично повністю всі учні справилися з завданнями з англійської мови та біології, затруднення викликали завдання з математики та інформатики. Учні висловили такі враження про проведення конкурсу: 
Миколенко Аліна, 3 клас «Цей конкурс дуже цікавий! Гарний спосіб перевірити свої знання!»
Моренко Софія, 3 клас «Було дуже цікаво, дякую».
Стрига Максим, 3 клас «Мені конкурс сподобався; це не контрольна робота. Мені цікаво пройти конкурси з усіх предметів»
Юрченко Максим, 3 клас «Дякую, що такий конкурс придумали.  Це весело і цікаво».
Менщикова Олександра, 6 клас  «Конкурс залишив після себе багато позитивних емоцій та вражень»
Чуєнко Анастасія, 6 клас «Мене конкурс  навчив швидко концентруватися   порекомендувала б цей конкурс моїм друзям». 
Войцих Юлія, 6 клас «Це - захоплююче. Хочеться виграти призи та набрати хорошу кількість балів».
   Всі учасники конкурсу отримають похвальну грамоту, а переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами I, II або III ступеня, Учителі учасників, нагороджених дипломами І - ІІІ ступенів, отримають електронні свідоцтва, які підтверджують ці досягнення учнів: з англійської мови – Бутенко І.О., з біології – Лохно С.О., Миронюк Г.М., з математики, інформатики – Лохно С.О.     
   Наступні конкурси «Олімпіс» відбудуться у листопаді 2016 р. Сподіваємося на активну і результативну участь учнів школи у цих цікавих конкурсах.

Категорія: Загальні | Переглядів: 480 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz