Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 05:33

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 6 » Найкращий читач – 2019
Найкращий читач – 2019
13:40

 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Найкращий читач України» вже став традиційним в Стеблівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів. Як завжди, він є відкритим і проводиться в формі творчого змагання серед користувачів бібліотеки учнів 6-7 класів. 5 грудня відбувся  І шкільний етап конкурсу. Всього у конкурсі взяло участь 12 дітей: команда 6 класу «Знайки» та команда учнів 7 класу «Всезнайки». Організувала і провела конкурс шкільний бібліотекар Тимченко Таміла Василівна.
  З метою різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створене компетентне журі, до складу якого увійшли: директор школи Галина Миколаївна Миронюк та заступник директора з виховної роботи Каракай Олександра Сергіївна. Журі оцінювали відповіді учасників, виставляли бали та записували на рахунок кожного учасника.
   Ведучими конкурсу були учні 8 класу Петречко Мирослава та Хаврусь Едуард, асистентом бібліотекаря була Базаркулова Аліса.
   Всього в конкурсі було ІІІ тури та супергра для лідерів. В І турі «Загальні запитання» відзначилися Ботузак Кирило (6 клас) та Моренко Софія (7 клас). В ІІ етапі конкурсу «Літературні тести» кращими стали Кулибаба Ілля (6 клас), Миколенко Аліна (7 клас), в ІІІ турі  «Краєзнавчі тести» перемогли Ботузак Кирило та Літовченко Ігор. Отож, в супер-грі для лідерів «Книгоманія» змагалися Ботузак Кирило і Кулибаба Ілля, учні 6 класу та Моренко Софія і Літовченко Ігор, учні 7 класу. Кожен учасник мав відповісти на 4 запитання з 4 галузей знань. На всі 4 запитання змогли відповісти учень 6 класу Ботузак Кирило та  семикласниця Моренко Софія, найцікавіші, найбільш ерудовані, найяскравіші та найкраще підготовлені учасники, який і отримали звання «Кращий читач школи - 2019». Подяками за участь у конкурсі відзначені учні 6 класу: Волчкова А., Івашкова О., Коваленко В., Кулибаба І., Яценко А.; учні 7 класу: Літовченко І., Максимчук С., Самофал Д., Миколенко А., Сирота К. В перервах між змаганнями бібліотекар проводила для учасників перегляд фільмів за художніми творами, тести «Сходинками дедукції», цікаву літературну гру.
   Наші юні читачі черговий раз довели, що вони дійсно читають, люблять художнє слово, відвідують бібліотеку і читають вдома. Мають улюблені книги, знають літературних героїв, улюблених письменників. 
По завершенню конкурсу всім учасникам було вручено подяки, їх щиро привітала голова журі Миронюк Г.М., подякувала всім учасникам за участь у творчому змаганні, побажала і надалі брати участь у цьому щорічному заході.

Категорія: Загальні | Переглядів: 205 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz