Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 05:52

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Червень » 12 » ОСТАННІЙ ДЗВІНОК
ОСТАННІЙ ДЗВІНОК
11:53

   25 травня 2018 року у Стеблівській ЗОШ I-III ст. ім. І. С. Нечуя – Левицького пролунав останній дзвоник, сповістивши школярів про завершення навчального року. Вся наша дружня шкільна родина: учні, батьки, вчителі, односельці заполонили в цей святковий день подвір'я  школи, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.
  За доброю традицією, у нашу школу завітали почесні гості: селищний голова – Данільченко Олексій Володимирович, начальник відділу освіти – Марченко Леся Вікторівна, настоятель Свято-Преображенського храму – отець Миколай Прикотенко, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання  молодого, перспективного покоління.                                                На лінійку урочисто внесли державний прапор України, відкрили виконанням Гімну України. На початку лінійки всі присутні віддали шану полеглим у ІІ світовій війні, у війні на Сході України, воїну - односельчанину Тимченку Олексію. Покласти живі квіти до памятників та меморіальної дошки доручили кращим учням школи, випускникам.
  Зі святом останнього дзвоника  привітала учнів директор школи  Миронюк Галина Миколаївна та подякувала вчителям за їх нелегку роботу та вручила заслужені нагороди:
 за самовіддану творчу працю Почесну грамоту від райкому профспілки вручено Каракай Лесі Сергіївні;  Грамотами Стеблівського відділу освіти за посібники, представлені на виставці педагогічних технологій «Освіта Черкащини 2018», нагороджено Кучеренко Н.Я., Каракай Л. С., Вихор О. Ю., Миколенко О.І., Карпову Н. Л. Диплом Черкаського національного факультету, відділу історії  і філософії за І місце в обласному конкурсі учнівських презентацій з історії «Юні історики Черкащини» нагороджено Менщикову Олександру, ученицю 8 класу. 7 учнів школи нагороджуються дипломами Всеукраїнської предметної олімпіади «Олімпус. Осіння сесія». Моренко Софія, 5 клас -  2 місце з української мови, Стрига Максим, 5 клас – 3 місце з української мови, Юрченко Максим, 5 клас – 5 місце з української мови (вчитель Кучеренко Н.Я.), Таїрова Даша, 11 клас – 6 місце з української мови (Карпова Н.Л.); Ілічук Оксана, 9  клас – 6 місце з української мови (Вихор О.Ю.); Коновалова Ольга, 9 клас – 7 місце з української мови (Вихор О.Ю.); Тихоненко Ольга, 6 клас – 6 місце з математики (Литвиненко Ю.М.). Грамотою відділу освіти Стеблівської ОТГ нагороджуються учні 8 класу за І місце в міжшкільному конкурсі «Безпека дорожнього руху – це життя». Учні школи брали участь в спортивному заході «Олімпійське лелеченя» і зайняли призові місця, за що нагороджені Дипломами: команда школи за І місце в конкурсі «Презентація команд»; команда хлопців за І місце в спортивних естафетах; команда дівчат за І місце в спортивних естафетах. 
 Висловила найкращі побажання щодо світлого та мирного майбутнього наших випускників заступник директора школи з НВР – Кучеренко Наталія Яківна. Також вона привітала учнів в різних номінаціях. До вручення нагород приєдналася і начальник відділу освіти – Марченко Леся Вікторівна, яка привітала переможців районних предметних олімпіад: Таірову Дарину, ученицю 11 класу, за ІІ місце в олімпіаді з української мови та літератури, ІІІ місце в олімпіаді з  російської мови, ІІ місце в конкурсі мовознавців імені П.Яцика, ІІ місце в мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка; Масюка Валерія, учня 11 класу, за ІІІ місце в олімпіаді з біології, ІІІ місце  в олімпіаді з екології; Зубаньова Владислава, учня 10 класу, за ІІ місце в олімпіаді з екології; Савченко Дарину, ученицю 8 класу, за ІІ місце в олімпіаді з англійської мови; Ілічук Оксану, ученицю  9 класу, за ІІІ місце в олімпіаді з з української мови та літератури; Менщикову Олександру, ученицю 8 класу за ІІІ місце в конкурсі мовознавців імені П.Яцика. Наталія Яківна нагородила Грамотами: в номінації «Кращий читач школи» нагороди отримали: 2 клас – Поляковська Ангеліна, 3А клас – Литвиненко Анна, Рейстровий Іван; 4 клас – Лисенко Діана, Пахомов Андрій; 5 клас – Миколенко Аліна; 6 клас – Козік Яна; 9 клас – Матвеєва Яна. В номінації «Спортсмен року» нагороди отримали: з волейболу, футболу - Прапро Ростислав (7 кл.), Байков Артем (7 кл.), Загребельний Владислав (8 кл.), Немлій Михайло (9 кл.), Сирота Кирило (5 кл.), Виноградов Вадим (11 кл.); з волейболу - Таірова Дарина (11 кл.); з волейболу, футболу, тенісу - Лохно Василь (9 кл.); з шахів - Масюк Ангеліна (7 кл.); з шашок - Чуєнко Анастасія (8 кл.). В номінації «Кращі співаки року» нагороди отримали Макаревич Владислав, Твердохліб Анастасія. Ці учні лише за останній час відзначені такими нагородами за межами школи: в районному конкурсі "Зірки Надросся" Грамоти та Гран - прі; Грамотою за вагомий внесок у збагаченні національної мистецької скарбниці Черкащини в обласному святі дитячої творчості "Тарасові джерела" (смт. Лисянка); Грамоту за призові місця в обласному творчому фестивалі - конкурсі "Скарбничка майбуття" (м. Черкаси); цього року талановитий дует святкує 10 - річчя спільної творчої діяльності. Ще в номінації "Кращі співаки школи" відзначено колектив "Забава" в складі: Мисан Вікторія, Жельман Валерія, Веснянко Анастасія, Нетребенко Анна. В номінації "Художник року" відзначені Коновалова Оля (9 кл.) та  Діана  Волчкова (7 кл.)
  Були і сльози, жарти і привітання. Учні виконували пісні, а 26 випускників 9 класу танцювали прощавальний  «Вальс», який вони підготували зі своїм класним керівником Ілічук Людмилою Василівною. Традиційно на останній урок зайшли учні 11 класу  зі своїм класним керівником Карповою Наталією Леонідівною.
  Останній дзвінок – це свято, у якому переплелись радість і смуток, спогади і  мрії, дитинство і юність. Наші дорогі випускники, це свято – пам'ятна подія в житті кожного з Вас. Залишаючи стіни навчального закладу, Ви вступаєте в нове життя, тож нехай ваше майбутнє буде світлим та яскравим.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 360 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz