Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 01:21

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Червень » 6 » Останній дзвоник 2019
Останній дзвоник 2019
11:58

   Радісна подія зібрала вчителів, учнів, батьків, гостей свята на подвір’ї Стеблівської загальноосвітньої щколи 31 травня. Цю подію чекали цілий рік, а коли вона прийшла стало трішечки сумно, бо після неї стихнуть шкільні коридори, вляжеться дитячий гамір. Дзвоник. Він дзвенить щодня, ось і цього дня його радісний голос прозвучить востаннє в цьому навчальному році. По особливому він прозвучить для 10 одинадцятикласників, які вже закінчили шкільні справи і зовсім скоро мають зробити свій власний серйозний вибір у житті, зробити крок у майбутнє. А ще для 24 9-класників, яких попереду чекає майже 2 тижні напруженої праці, коли вони складатимуть державну підсумкову атестацію та отримають документ про освіту!    
  До учнів з вітальними словами  звернулися запрошені гості. Селищний голова Данільченко О.В. привітав учасників свята такими словами:
«Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Дорогі випускники! Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда і т.д. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, які зробили вас розумнішими. Я дуже хочу, щоб всі випускники успішно здали ЗНО, вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнений, що всі ми, весь Стеблів пишатиметься вашими досягненнями. Всім решті учням бажаю гарно відпочити. Приємного вам літа!»
  Директор школи Миронюк Г.М. сказала таке: «Шановні друзі! Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Сьогодні для вас пролунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям. 
Для випускників цей останній дзвоник буде трошки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Я дуже хочу, щоб всі ви добре здали ЗНО, вступили до тих навчальних закладів, які для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту. 
  Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Хочу сказати спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, до школи.  Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви -  майбутнє нашої держави і ви потрібні Україні. А вчителям і батькам я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Успіхів вам та натхнення! Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні. Як кажуть, доброї дороги!»

З Божим благословенням до учнів звернувся о.Миколай Прикотенко. 
  На святі випускники дарували присутнім прощальні слова, пісню та танець, вітали улюблених вчителів букетами. До концертної програми долучилися і інші класні колективи. По завершенню свята Останнього дзвоника всі вирушили в класі на останній урок.
 
Тож останній дзвоник сповістив прекрасну новину: прийшло літо! Ура! Канікули! Настав час добре відпочити, набратися сил, здоров’я і з великим бажанням вчитися зустрітися восени. 
  Такі свята є цінним елементом шкільного життя. Демонструючи успіхи одних, ми заохочуємо до активності інших, переконуємо, що успіхи можуть бути не лише в навчанні, а й в  інших напрямках. Хорошим прикладом для учнів є вчителі, які і самі беруть участь в конкурсах, і організовують свята, розкриваючи таланти вихованців. Тісною є співпраця з батьківським активом, які часто є учасниками в підготовці і організації заходів. 

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 210 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz