Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 11:38

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Останній дзвоник запросив на випускний бал
Останній дзвоник запросив на випускний бал
21:39

   Випускний вечір – це найперше серйозне свято в житті будь-якої людини, далі буде випускний у Вузі, весілля, народження дитини й т.д. Але випускний у школі - це особливі відчуття й вони  усім мають запам'ятатися на все життя. 
    30 травня на подвір’ї Стеблівської загальноосвітньої школи було сліпуче красиво: від урочистих святкових нарядів, від краси і молодості випускників. Цього вечора школа проводжала в життєву дорогу своїх дорогих випускників. Шкільне подвір’я, яке протягом 11 років збирало цих учнів, цього дня прощалося з ними. 
  12 випускників разом з класним керівником Миколенко О.І. востаннє урочисто вийшли зі стін школи. Тут їх чекала велика кількість гостей, адже випускний у селі – одне з найцікавіших свят. Всі звернули увагу, що цього дня з полудня й до вечора якось особливо співали птахи. Сонце, спокійне, мирне, неквапливо опускалося по синьому і якомусь дивно широкому небозводу. Цей пам'ятний тихий вечір немов проводжав випускників у доросле життя, у ясну й спокійну долю. Як хочеться, щоб це здійснилося! 
  А вони стривожено – урочисті вишикувалися біля школи, загадали найзаповітніші побажання і разом з кульками випустили їх в синє небо. І ось звучить мелодія і востаннє на подвір’ї  школи виконується шкільний вальс, на який запрошуються вчителі, батьки, мами. Після вальсу випускники, гості свята йдуть на урочистий вечір до сільського будинку культури. За традицією покладають квіти до могили загиблим воїнам, схиливши голови в скорботі, мріють про мир. На урочистий вечір випускників випроводжають четвертокласники, які прийдуть їм на зміну, будуть навчатися в їхньому класі, сидітимуть за їх партами. 
   В урочистій частині свята відбувається найголовніше дійство – вручення атестатів і нагород. А їх у цьому класі немало. 2 учениці класу Панченко Марія та Старчікова Крістіна відмінно навчалися, підтвердили високий рівень своїх знань, склавши ЗНО з української мови на найвищий бал. Тому їх нагороджено Золотими медалями. Масюк Ірина теж отримала нагороду – срібну медаль. Кучеренко Сергій отримав відзнаку Черкаської Державної Адміністрації  «Відмінник захисту Вітчизни», 5 учнів класу Пшоно Вадим, Кучеренко Сергій, Хаврусь Влад, Хоменко Ярослав, Тихоненко Рустам нагороджені Похвальними листами за успіхи у вивченні окремих предметів. Щоразу до випускників поспішали рідні, друзі, щоб привітати їх з цією святковою подією. У другій частині свята випускники продемонстрували свої таланти: співали, танцювали, ставили сценки зі шкільного життя, читали гумор. Дякували батькам, вчителям, школі. Зворушливо звучали вітання першої вчительки випускників Лохно С.О., класного керівника Ольги Іванівни. За традицією батьки благословили своїх дітей хлібом та висловили найзаповітніші побажання. Побачили присутні і відеофільм, знятий про випускників та презентацію, де було багато цікавих моментів їх шкільного життя. 
  Кульмінацією вечора став момент, коли випускники дякували своїм батькам. Кожен висловив своїм найріднішим найкращі слова вдячності та всі разом подарували пісню «Мама». Класний керівник Миколенко О.І. запросила по черзі всіх батьків на сцену і також подякувала їм за виховання учнів. Випускники подарували квіти батькам та під звуки пісні «Обніму» потанцювали зі своїми рідними.
А ще на сцені звучали слова клятви у вічності шкільної дружби, її непохитності і надійності, обіцянка високо нести честь рідної школи. 
На закінчення свята за добрим слов’янським звичаєм найтепліші, найрідніші, найдобріші мамині руки розстелили перед випускниками вишитий рушник – на щастя, на долю, на удачу! Як і колись в 1 клас, зі свята випускники вирушили разом зі своїми батьками.
Дорогі наші, рідні діти! Ми провели вас у доросле життя. Ваші успіхи ехом відгукнуться в наших серцях, ваші невдачі розділимо разом з вами. 
   Щиро дякую організатору свята заступнику директора з виховної роботи Менщиковій Олександрі Сергіївні та її невтомній помічниці педагогу - організатору Коваленко Руслані Валентинівні. Саме вашими зусиллями вечір пройшов чітко, організовано, душевно. Саме ви зуміли розкрити і показати таланти наших випускників. Успіхів Вам, творчості і натхнення, міцного здоров’я! 

 

Переглядів: 543 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz