Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 05:44

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Перший дзвоник 2016 у Стеблеві
Перший дзвоник 2016 у Стеблеві
16:50

  Радісно і гамірно на подвір’ї Стеблівської школи було з самого ранку 1 вересня. Учні прийшли до своєї альма -  матер завчасно.  Шкільна родина цього року прийняла в свої обійми 24 першокласники, яких навчатиме вчитель Людмила Василівна Волкова. 22 учні перейшли з молодшої в середню ланку і навчатимуться в 5 класі з класним керівником Юрієм Васильовичем Карповим. 9 учнів стали 10 – класниками. Всього щкільна родина нараховує 260 учнів та 23 члени педагогічного колективу.
  Свято розпочалося патріотичними віршами та піснями, урочисто до свята прилучилися першачки. Всю шкільну родину зі святом привітала директор школи Галина Миколаївна Миронюк, яка в своєму вітальному слові підвела підсумки літньої трудової чверті, назвала найкращі класні родини, що дбайливо спільними зусиллями підготувалися до нового навчального року. Це класи: 1Б (кл. керівник Кравченко Людмила Іванівна), 2 (кл. керівник Кузьменко Валентина Борисівна), 5 (кл. керівник Бутенко Ірина Володимирівна).

    Велику шану висловили постійним спонсорам школи, які підтримують її матеріально. Це директор «АФ Корсунь» Михайло Савченко, директор фабрики «Ярослав» Олександр Барсук, директор «АМ Коріс» Михайло Прядченко, приватні підприємці Надія Данільченко, Наталія Коркішко, Михайло Руденко, Микола Шкляренко, Стеблівський селищний голова Олексій Данільченко.
    Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували присутні загиблих в роки другої світової війни та полеглих за незалежність нашої країни.
    Всіх присутніх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, привітав сільський голова Олексій Данільченко та побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен учень за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
   На святі прозвучали пісні «Україна - мати» у виконанні 11 - класниць Галини Безверхої та Олени Кульбаченко, а також «Здрастуй, школо!» у виконанні шкільних соловейків Анастасії Твердохліб та Влада Макаревича. Всіх присутніх благословив протоієрей Микола Прикотенко. 
   Мелодійний передзвін першого дзвоника запросив всю шкільну родину на перший урок, присвячений 25 - ій річниці незалежності України. Зважаючи на сьогоднішні події, в усіх класних колективах говорили про ті цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу. Учні 8 класу та їх класний керівник Людмила Ілічук запросили на свій перший урок учасників АТО, випускників школи Юрія Гарькавенка та Олега Федоренка. З завмиранням серця слухали їх розповіді, з трепетом прийняли подарунок – державний прапор з підписами однополчан.
   Отож, новий навчальний рік стартував. Яким він буде? Що принесе в школи? Багато є думок і очікувань. Але педагоги Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вважають, що їх завдання не лише дати учням певну суму знань, але й навчити їх спілкуватися, вирішувати проблеми, знаходити вихід із нестандартних ситуацій, іншими словами – навчити найвищому із мистецтв – мистецтва жити. 
                  В щасливу путь, дорогі наші діти!

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 420 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz