Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 11:31

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Травень » 25 » Підсумки добротворчих справ – 2016
Підсумки добротворчих справ – 2016
20:21

18 травня відбулося традиційне районне учнівське свято «Поспішаймо робити добро», присвячене підсумкам добротворчих справ року. Учасниками свята,  серед інших шкільних колективів, були члени учнівського активу Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Шевченко Анна – Президент школи та Рак Ася – заступник президента, учениці 10 класу.  
Всіх учасників у вітальному слові привітала начальник відділу освіти Алєксєєва Ірина Володимирівна. Приємно, що учнівський колектив нашої школи одержав нагороди в кількох номінаціях. Так, почесними грамотами були нагороджені за активну участь в номінації «Інтернет – проект «Ми – патріоти Черкащини», в номінації «Волонтерський загін», «Краща програма добротворення», де призове місце завоювала класна програма учнів 7 класу та їх класного керівника Ілічук Людмили Василівни, в конкурсі екологічних агітбригад за ІІ місце, в номінації «Творчо обдарована дитина» за активну участь у творчих дитячих конкурсах. 
За сумлінну і творчу працю, зразкове виконання службових обов’язків, результативну підготовку учнів до участі в творчих конкурсах різних рівнів Грамотою районного відділу освіти нагороджено Менщикову Олександру Сергіївну, заступника директора з виховної роботи. Вітаємо!
 Гуртківці районного центру дитячої та юнацької творчості подарували присутнім чудові номери художньої самодіяльності. 
У форматі свята учні взяли участь у патріотичному квесті (розваги та конкурси): «У колі друзів», «Слава Україні», «Подорож Україною», «Я люблю Україну», «Загадкова», «Бліц – інтерв’ю».
Психолог Миронюк О.В. провела з лідерами учнівського самоврядування тренінг «Дозволь собі бути щасливим». Крім того, відбулося засідання ради старшокласників, на якому обрали новий склад активу лідерів. На завершення учнів запросили до патріотичного флешмобу та стартінейджеру. Кожна школа отримала підсумковий яскравий інформаційний збірник, в якому підведено всі підсумки минулого навчального року. Отож, вперед до відпочинку на літніх канікулах!

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 340 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz