Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 18:28

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Поїздка на Кока - Колу. Учні на прийомі в головного українського чарівника
Поїздка на Кока - Колу. Учні на прийомі в головного українського чарівника
14:11

                                                      Захоплююча поїздка
 1 грудня група школярів Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вирушили в захоплюючу подорож до столиці. Першим туристичним об’єктом був завод по виробництву Кока – Коли. Дуже цікаво було дітям: де і як розливається такий смачний напій? Мало хто знає  з чого він виготовляється і який його оригінальний склад. Щоб потрапити на завод треба було запастися терпінням, адже запис на поїдку здійснюється за два місяці. Щоб пройти на територію заводу, теж потрібно було почекати. Тому учні зліпили снігову бабу, фотографувалися з нею, раділи зимі. Екскурсовод розповіла про історію створення напою, історію заводу по виробництву газованих напоїв. Цікавим виявилося те, що цей завод працює в Україні з 1998 році і є єдиним ліцензованим виробництвом. Тут виробляють питні води, соки, нектари, енергетичні напої і т.д. А вперше цей газований напій придумали в США, штаті Джорджія в Атланті 8 травня 1886 року. Його автором став фармацевт Джон Стіт Пембертон, а назву придумав бухгалтер Френк Робінсон, який власноруч каліграфічно написав слова «Coca-Cola», що зараз є зареєстрованим логотипом компанії. В СРСР напій з’явився перед Олімпіадою – 1980 року. Сьогодні компанія випускає 232 види продукції і постійно розширяє свій асортимент.
  В ході екскурсії учням запропонували одягтися в одноразові шапочки і халати та пройти на виробництво. Цікава розповідь екскурсовода та огляд  лінії виробництва напою заворожили екскурсантів. Також показали склад готової продукції, де було безліч  всіма любимої Кока – Коли. Також учнів запросили в музей Кока - Коли, де продемонстрували невеликий фільм про історію бренду та показали безліч цікавих експонатів. На завершення учням запропонували продегустувати напої, подарували набір з 2 пляшок напою та подарували спільне фото в фірменній рамці. За власні кошти можна придбати безліч сувенірів. 
  Повні вражень вирушили продовжувати екскурсійне турне по столиці в Києво – Печерську  Лавру. Тут учні випадково потрапили на відкриття резиденції святого Миколая. Організатори запросили школярів київської школи, але і наша малі екскурсанти теж долучилися до цієї справи. Виявилося, що тут можна потрапити на особистий прийом до головного українського чарівника. Організатори запровадили безліч проектів. Тут вони збирають листівки до св. Миколая і всі бажаючі можуть залишити свої сокровенні побажання. Цьогоріч (по секрету поділилася секретар Миколая) найголовнішим бажання дітей є мир  та спокій в Україні. На відкриття резиденції завітали кореспонденти відомих українських телеканалів, тож наші школярики теж давали інтерв’ю каналам «Правда ТУТ», «СТБ» та з задоволенням позували перед телекамерами. Змістовно виступили Міла Якименко, Аліса Базаркулова, Віка Масюк, Валерія Жельман, Саша Устименко. Святий Миколай уважно слухав всі виступи, цікавився поведінкою та добрими справами дітей, наголошував, що мрії збудуться лише в слухняних дітей, а неслухи отримають під подушку різочку. Дорогих забаганок святий не чує і наголошує, що краще просити нових друзів, здоров я, сили, ніж якісь витребеньки. Стеблівські екскурсанти попросили в святого Миколая миру, здоров’я матусям, щастя в сім’ї. В надії на виконання бажань школярі вирушили додому повні вражень і найкращих емоцій. 
  Спасибі організатору поїдки Менщиковій Олександрі Сергіївні за такі безпечні і  змістовні екскурсії.

Категорія: Загальні | Переглядів: 370 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz