Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 10:32

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 17 » «Прапор Доброчинності» в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
«Прапор Доброчинності» в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
13:58

 З початком російської агресії проти України та Антитерористичної операції усі верстви українського суспільства взяли участь у волонтерському русі та гуманітарній допомозі захисникам Вітчизни і постраждалим в зоні бойових дій.  У жовтні 2014 року, за ініціативи голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка та голови обласної ради Валентини Коваленко на Черкащині стартував проект «Прапор Доброчинності», який об’єднує всіх небайдужих до подій в Україні. Ось уже кілька років прапор «подорожує» школами. Учні, батьки активно долучаються до волонтерських акцій, благодійних заходів, які утверджують принципи загальнолюдської моралі, наближають мир і підтримують вогник надії у воїнів – захисників суверенності і цілісності України. Щира дяка всім, хто сіє в душах дітей добро, бо , як говорять:
    Зроби  добро  й забудь:
    Воно тобі сторицею  віддасться,
    Бо це єдиний  і неповторний  шлях
    До твого і чужого щастя.

    Активну позицію в цьому напрямку займають й школярі Стеблівської громади. 13 квітня добротворці Дацьківської школи урочисто передали «Прапор Доброчинності» учням Стеблівської школи. Наша школа не випадково стала місцем зустрічі, адже учні школи, їх батьки, лідери учнівського самоврядування та громадськість села зробили багато добрих справ: долучилися до допомоги українським солдатам на Сході України, ставши ініціаторами багатьох акцій, виготовляли сувеніри, листівки, малюнки, збирали теплий одяг та відправляли продукти харчування нашим захисникам. Щоб підбадьорити  військових, учні   не пошкодували ні сил, ні часу: малювали малюнки,  виготовляли  обереги.  Бійцям були  направлені щирі листи  вдячності  разом з побажаннями перемоги  та щасливого повернення.
   Учні Стеблівської школи є взірцем для багатьох своїх однолітків. Займаючись активно волонтерською діяльністю, вони не тільки роблять великий внесок у загальну допомогу нашим землякам, але й подають неабиякий приклад усім оточуючим. Прийняти «Прапор Доброчинності» заслуговує будь-яка школа Стеблівської громади, яка відзначилася великою кількістю добрих справ. Особливо зараз, коли не можливо залишатися байдужими до подій, що формують наше сьогодення та творять майбутнє. У всі часи майбутнє нашої країни було, насамперед, в руках молоді, тож сьогодні, як ніколи, майбутнє Батьківщини пов’язане із молодим поколінням. 
  Хочеться вірити, що доброчинні справи і надалі надихатимуть учнів творити добро, не втрачати палкого бажання допомогти та підтримати наших земляків. 
  Доброчинна  діяльність  продовжує  свою  ходу,   надихає  і об’єднує  всіх українців.  

Категорія: Загальні | Переглядів: 272 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz