Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 23:35

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Червень » 19 » Пришкільний мовний табір «Лідер» ( «Leader»)
Пришкільний мовний табір «Лідер» ( «Leader»)
11:52

                                                    Пришкільний мовний табір  «Лідер» («Leader») в Стеблівської ЗОШ 
                                                           I –III ступенів   імені  І.С. Нечуя –Левицького     2016 -2017

Табір  складався  з 20 осіб, це учні  6-го і 7-го класу.
Наш  загін – «Лідер» ( «Leader”)
Our  motto: Everywhere   friends  we  find, with  them as one family! And we  all  without sport will  not  live  a  single  day! 
Табір  змістовно  працював  з 29  травня  по 15 червня. Кожен день був  незвичайний, тому  що він  мав  свою назву: «День знайомства», «День мистецтва», «День спорту», «День захисту дітей», « День музею», «День покупок», «День розумника», « День пісні», «День довкілля», «День театру та поезії», «День краси», «День подорожі», «День ввічливості», « День прощання  з табором». 
     З першого дня діти познайомилися  між собою іноземною мовою, створили плакат табору та постери «Правила  поведінки в таборі» , «Мої очікування від табору». Щоранку учні виконували гімнастичні  вправи на англійській  мові під супровід  музики та вчителя. Проектна діяльність була основною. Діти взяли участь у конкурсах  малюнків: «Англійська мова в моєму житті», «Малюнок на асфальті», «Моє рідне село», «Природа та фантазія». На День захисту дітей відвідали дитячий концерт в сільському будинку культури, там учасники табору представили ряд пісень, які відзначилися мелодійністю і неповторністю «День спорту», відзначився спортивними іграми. Учні  відгадували загадки, кросворди, ребуси, працювали в парах та групах,  грали в різноманітні ігри: “What do I know about?”, “Have you ever…? Oh, When?”, “About me”, “Name your Favorite”. 
     Діти переглядали мультфільми, відео про визначні  місця нашого краю, співали іноземні пісні, декламували вірші та створювали малюнок до даного вірша. Кожна дитина була активною, відповідальною, старанною, постійно намагалася спілкуватися іноземною мовою з вчителем та один з одним. Особливо цікавим був «День краси», тут дівчатка прийшли з красивими зачісками і розповідали англійською мовою про створену красу власноруч своїми руками. Символом  нашого табору був «Корабель», бо він як лідер постійно пливе вперед, отож на «День подорожі», ми створили паперові човники  і випустили на воду.
  Дні  в таборі  промайнули  дуже швидко і прийшов останній  день  прощання з табором. Цього дня 15 червня ми влаштували «День піци та морозива», відвідали місцеве кафе, там відпочивали, вчилися купувати англійською мовою, створили проект «Дні в нашому таборі». В дитячих очах я помітила і радість і печаль, бо прийшов день прощання в нашому таборі. Учні отримали масу позитивних емоцій і вражень, а головне, я вважаю і хочу підкреслити, що кожна дитина виявила велике бажання вивчати іноземну мову, спілкуватися один з одним.
  Діти висловили глибокі  слова  вдячності керівнику  табору, вчителю англійської     мови    Бутенко Ірині  Олександрівні.
 

Категорія: Загальні | Переглядів: 324 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz