Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 20:18

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Шкільні роки – як плин ріки
Шкільні роки – як плин ріки
21:35

     Кажуть про вік жінки не прийнято говорити, уточняти. Та все ж не можу не відгукнутися на ту приємну подію, яку відзначила цього літа  колега, учитель української мови й літератури Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вихор Ольга Юхимівна                               
Як випускник Стеблівської школи, як  вихованець чудового педагогічного колективу з роками лише утверджуюся в думці про вчителів -  це  люди з великим  серцем, які вкладають в учнів найкращі зерна доброти, формують  життєві цінності.  А ще – перетворюють дитинство в чудову казку, що пам’ятається все  життя. Пам’ятаю і шаную всіх вчителів, а найбільше згадую вчительку української мови і літератури  Вихор (Бондар) Ольгу Юхимівну.
   Ми стали  тим першим педагогічним  досвідом молодої вчительки, яка прийшла після інституту в нашу Стеблівську восьмирічну школу №3. І з того часу лише один запис в її трудовій книжці, що свідчить про вірність, постійність, любов до Стеблева, його мешканців.
   Вчителька відразу стала другом, порадником, віддавала щедро частинку свого серця учням. Ольга Юхимівна довела, що не достатньо власного старання, підтримки батьків, потрібні друзі, вчителі, однокласники, які допомагають відкривати двері у нове доросле життя.    Ми були шумні, голосисті, непосидючі, кожен зі своїм характером. Та  Ольга Юхимівна ніколи не нарікала, не  докоряла, терпляче вносила корективи в наші плани своїм вчительським пензликом.
   Дорога вчителько! Ви найбільше  вплинули на мене, мій характер, моє професійне становлення.  Як не вистачає маленької старенької школи, що в  дитинстві була величезною, Вас, моя  вчителько, однокласників, що є частиною мене, походів, поїздок, екскурсій. Де б не був за життя, в яких умовах не опинявся, завжди згадую свята, що були  грандіозними і приємними, і будні, що  були святами, і річку, що   символізує людське  життя, і себе в усій цій красі. На жаль, цього ніколи не повернеш.
  Проте, в пам’яті чисті і приємні спогади дитинства, вдячні згадки, що  повертаються періодично, зігрівають теплом, радістю, щемом,  душа повниться вдячністю 
найкращій, лагідній, привітній вчительці моїй Ользі Юхимівні. Вітаю Вас зі святом, ювілеєм. Нехай Ваша життєва дорога й надалі встеляється тільки щастям! Нехай добро, міцне здоров’я, добробут у родині будуть супутниками Вашого життя. Хай завжди квітнуть проліски у Вашій добрій душі! З роси й води!

      Вдячний учень Карпов Юрій  - випускник 1980 року,   вчитель історії Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 381 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz