Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 17:31

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 31 » Спасибі за увагу і добро …
Спасибі за увагу і добро …
19:49

"Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу".                                                    В.О. Сухомлинський

  Саме ці слова якнайповніше  описують вчинки спонсорів, людей, які відставивши безліч турбот та проблем, підтримали вихованців Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і своєю доброчинністю допомогли зробити свято Нового року незабутнім, веселим і цікавим. Традиційно всіх учнів школи новорічними пакунками привітав депутат Верховної ради Бобов Геннадій Борисович. Першокласників також пакунками привітали від Корсунь - Шевченківської районної ради, а дітей працівників школи пакунками привітав профспілковий комітет відділу освіти.  Щиро вдячні за надані для свята солодощі від приватних підприємців Стеблева Руденка Михайла Миколайовича, Шкляренка Миколи Івановича, Данільченко Надії Овсіївни, Панченка Миколи Митрофановича, Коркішко Наталії Володимирівни, Скожепи Надії, Пістряк Тамари В’ячеславівни, Данільченка Юрія Олексійовича. Діти з задоволенням ласували солодощами, якими пригощали їх Дід Мороз та Снігуронька. Всі отримали заряд позитиву та радісних емоцій.

  Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що наші вихованці в повній мірі отримують цей приклад у нашому закладі. Тож нехай доброчинність вернеться до всіх вас сторицею.

          Вітаємо вас із Новим Роком та Різдвяними святами!  Прийміть наші щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята подарують вам і вашим родинам  добро, мир і злагоду. Щиро дякуємо за чудові новорічні подарунки. Ви зробили справжнє свято і казку для учнів та колективу Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.       Нехай Новий рік принесе Вам радість і достаток. Натхнення на нові вагомі здобутки. Щастя Вам, міцного здоров’я і здійснення всіх найзаповітніших мрій!

Директор школи  Миронюк Г.М.

Переглядів: 403 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz