Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 06:10

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Січень » 8 » Світлій пам'яті вчителя
Світлій пам'яті вчителя
11:07

                                                               Світлим Людям – світла пам'ять
   12 листопада гірка звістка про непоправну втрату сколихнула Стеблів – на 76-ому році пішла із життя Тихоненко (Машківська) Катерина Іванівна, яка понад 40 років віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління, виконуючи обов’язки вчителя української мови та літератури. 
  Молодою, енергійною прийшла вона у наш колектив ще в 1963 році.  Сьогодні ми згадуємо її як мудрого вчителя, який відкривав дітям невичерпну силу знань; класного керівника, що вчила розпізнавати добро і зло, радила бути співчутливим. За роки своєї плідної діяльності Катерина Іванівна виховала не одне покоління, написала тисячі диктантів, прочитала сотні творів. Виховувала в учнів культ науки, культ любові до рідної мови та літератури.  
  Катерина Іванівна була зразковим, здібним, знаючим педагогом.  Певний час виконувала обов’язки завуча школи. За свою працю у 1984 році була відзначена значком «Відмінник народної освіти». Вже більше 20 років перебувала на заслуженому відпочинку. 
   18 листопада на 74-ому році пішла із життя Біленька Галина Ілларіонівна, яка понад 40 років віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління, виконуючи обов’язки вихователя ГПД. Трудову педагогічну діяльність розпочала ще в 1965 році. Отримала освіту в Корсунь – Шевченківському педучилищі, та вищу освіту в Уманському педагогічному інституті по фаху вчитель математики. Сьогодні ми згадуємо її як мудрого вчителя, вихователя, що вчила дітей розпізнавати добро і зло, радила бути співчутливим.    За роки своєї педагогічної діяльності Галина Ілларіонівна виховала не одне покоління учнів, була знаючою колегою, чуйною, доброзичливою.
  За свою працю була відзначена званням вихователь – методист. Вже більше 20 років перебувала на заслуженому відпочинку.

  Та раптом обірвалася ниточка життя… Більше ніколи не світитиме для Катерини Іванівни та Галини Ілларіонівни сонце, не дошкулятимуть надмірні дощові дні, але мудрі зерна науки, щедро засіяні в душах їх молодших колег, щира людська вдячність ще довго проростатимуть світлою пам’яттю.
  Відійшли у Вічність добрі і щирі люди. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу їх близьких і рідних. Людина живе доти, поки її пам’ятають.  Світлий, добрий спомин про Катерину Іванівну та Галину Ілларіонівну назавжди залишиться в серцях тих, хто їх знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ними, кого вони навчали. Світла  пам’ять про них вічно житиме у наших серцях.      
                                                      Вічна пам'ять і Царство Небесне!

Категорія: Загальні | Переглядів: 230 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz