Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 06:28

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Свято до Дня закоханих
Свято до Дня закоханих
11:26

                                     Лиш для любові варто жити, лиш про любов сьогодні всі слова. 
                                                            (свято до Дня закоханих)
   14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина. Це свято дуже популярне серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. 
   Щиро, різнобарвно, з гарним настроєм шкільна родина Стеблівської  громади відзначила День святого Валентина на Карнавалі кохання   в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Організатором свята стала класний керівник 10 класу Людмила Василівна Ілічук зі своїми вихованцями, ведучими свята Оксана Ілічук, Влад Пістряк, Іванна Мідянка, учасниками - учні 8-11 класів, глядачами - вчителі, батьки, працівники школи. Щира подяка громаді за кошти, виділені на проведення заходу, можливість доїзду учнів на свято. 
   Вітальня краси і творчості школи була яскраво прикрашена валентинками - листівочками у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець; повітряними кульками та цитатами про кохання із творів поетів та письменників. Кожному присутньому на святі вручили валентинку червоного (якщо серце вже зайняте) або жовтого (коли серце в пошуку) кольору.
   Розважальна шоу-програма  була насичена оригінальними жартами ведучих, веселими конкурсами і забавами, привітаннями. Прикрашали свято слайди мультимедійної презентації, фрагменти відеороликів. Цікавим став літературний акорд «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я», де учні почули цитати про кохання відомих письменників (Гете, Т. Шевченка, П.Тичини, О.Олеся, В. Симоненка, Л.Костенко). Особливо прийшлася до душі відзнята учнями жива газета «Кохання – це...», в якій учні шкіл, вчителі, жителі громади мали змогу поділитися своїми думками на вічну тему кохання. 
   Атмосферу радості й тепла створили мелодійні пісні у виконанні квартету хлопців під гітару (Василь Лохно та Влад Пістряк, Сергій Ілічук та Саша Карпінський), ансамблю дівчат 10 класу, чудових вокалістів Насті Твердохліб, Насті Веснянко, Анни Музиченко, Віки Мисан, артистів з Сидорівки.
   Родзинкою свята стали конкурси, в яких хлопці показували чудеса створення жіночих зачісок з використанням маловідомих їм заколочок, шпильок, стрічок, а дівчатка на швидкість зав’язували на юнаках краватки. Всіх розвеселив конкурс «Відгадай і склади слово».  Учасники і переможці отримали символічні подарунки, солодощі. Фіналом святкового вечора стала дискотека.
  Всі гладачі та учасники заходу проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту, подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери! Кожен учасник свята переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. Кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів ! Без нього наше життя неможливе!. Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!

   Директор Стеблівскої ЗОШ І-ІІІ ступенів Галина Миронюк

Категорія: Загальні | Переглядів: 234 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz