Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:41

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 26 » Свято останнього дзвоника
Свято останнього дзвоника
11:57

  Свято останнього дзвоника відбулося в Стеблівській ЗОШ І – ІІІ ступенів, зібравши гамірну родину учнів, вчителів, батьків та громадськості селища. Зворушливо під маминими рушниками на останню лінійку свого дитинства завітали учні 11 класу зі своїм класним керівником Юлією Миколаївною Литвиненко. Традиційно учні вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні та на Сході України. З вітальними словами до учнів зверталися: селищний голова Олексій Володимирович Данільченко,  директор школи Галина Миколаївна Миронюк, заступник директора з навчально – виховної роботи Наталія Яківна Кучеренко. Шкільний навчальний рік увінчався успіхами наших школярів, які були відзначені на святі. Це близько сотні нагород в різних інтелектуальних, творчих та спортивних заходах. Доречно прозвучало вітання депутата Стеблівської селищної ради Івана Івановича Танчинця, який вручив нагороду Дарії Таїровій за перемогу у Всеукраїнському літературному конкурсі «Мама Героя», керівник – Галина Миронюк.
 Патріотичний флешмоб «Україна – це ми» у виконанні учнів 7-8 класів запалив патріотичні почуття учасників свята. Прикрасила свято пісня «Одинадцятикласниця» у виконанні випускників школи, під час якої вони зі сльозами на очах прощалися зі своїм дитинством (інсценізація «Дитинство» у виконанні 11 – класниці Анни Шевченко та 1-класниці Кіри Семененко). Учні школи зі словами вдячності весняними квітами привітали педагогів. З божим благословенням до присутніх звернувся настоятель Свято – Вознесенського храму отець Миколай Прикотенко. Традиційно на останній урок першими школа запросила учнів 11 класу та всіх присутніх.
  Продовжилося свято в світлиці краси і творчості, де проходив звіт школи перед громадськістю «Родина, школа, я – дружня ми сім'я». В вестибюлі ІІ поверху діяла виставка сімейних та індивідуальних робіт, які вражали самобутністю, творчістю, неповторністю. Під час звіту класні керівники з гордістю розповідали про досягнення учнів класу за рік, а також представляли свій художній номер. З неординарним звітом  виступили учні 8 класу, які створили презентацію і висвітлили найцікавіші моменти шкільного життя. Учні співали і танцювали, декламували і індивідуально представляли  свою творчість. Гордилися і раділи батьки за своїх дітей, на їх очах часто виступали сльози радості. А школа горда своїми вихованцями, адже вони крокують вперед, запалюють яскраві зірки, збагачують галактику шкільних талантів.
   Підготували і провели свято заступник директора з виховної роботи Олександра Менщикова та педагог – організатор Руслана Закрепа. Вдячність і побажання творчих успіхів, всім вам, дорогі колеги!
 

Категорія: Загальні | Переглядів: 360 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz