Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 02:54

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 30 » Свято Першого дзвоника 2018
Свято Першого дзвоника 2018
10:59

   Відчуття, які виникають на початку вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвоник і початок нового навчального року - це свято вчителів, учнів, батьків, свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. 
  3 вересня в школі відбулося традиційне свято Першого дзвоника. Учні, вчителі та батьки з хвилюванням прийшли на свято, бо воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування. Цього  свята,  цього  дня  з  особливим  нетерпінням  чекали  32 першокласники,  для  яких  відкривається  сьогодні перша сторінка   великої  книги  знань.  Це  саме  вони  переступлять  поріг  рідної  школи.  Для  них  почнеться  цікаве  шкільне  життя: перший  навчальний  рік,  перший  дзвоник,  перший  урок. Це перші учні Нової  Української Школи,  які роблять перші  кроки на  шляху  до  країни знань. І поведуть їх в цей захопливий світ Кузьменко Валентина Борисівна та Журавель Олена Леонідівна.
  Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання тих, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам та випускнику школи Тимченку Олексію.
  Директор школи  Миронюк Галина Миколаївна  привітала всіх з чудовим святом – Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові можливості  пізнання  світу, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з присутніх за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити, патріотом своєї Батьківщини. Особливістю цього навчального року є те, що з цього навчального року в Україні почала діяти Нова українська школа. Діти навчатимуться 12 років. Шкільна освіта складатиметься з 3 рівнів. Початкова триватиме 4 роки.

    Заступник директора з НВР Кучеренко Наталія Яківна привітала відмінників школи та вручила їм Похвальні грамота, а також віжзначили найкращих учнів школи в номінаціях.
  Голова  Стеблівської ОТГ Данільченко Олексій Володимирович  привітав учнів школи, вчителів та батьків з початком нового навчального року, побажав успіхів,  добра та наполегливості в здобутті знань. Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали  життя – юних, світлих, квітучих.
   Не обійшлося свято і без виступів першокласників, які читаючи вірші, пообіцяли, що вони старатимуться сумлінно вчитися. 
І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів 11 класу Бабенко Анжеліки та Зубаньова Владислава та учнів перших класів Кравченка Нікіти та Масюк Анни. Опісля вітальних слів для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник, після якого вони у супроводі 11-класників зайшли до своєї шкільної оселі.
         Тож вітай, Україно, своїх дочок й синів
         Своє молоде покоління
         Із краю до краю хай лине цей спів
         І щастям хай повниться край наш єдиний.

Здоров’я Всім і благополуччя! Миру і любові! 

Категорія: Загальні | Переглядів: 204 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz