Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 15:55

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Вересень » 19 » Свято Першого дзвоника у Стеблеві
Свято Першого дзвоника у Стеблеві
12:13

   Відчуття, які виникають на початку вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвоник - це початок нового навчального року, це свято вчителів, учнів, батьків, свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. 
   2 вересня в школі відбулося традиційне свято Першого дзвоника. Учні, вчителі та батьки з хвилюванням прийшли на свято, бо воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування. Цього  свята,  цього  дня  з  особливим  нетерпінням  чекали  33 першокласники,  для  яких  відкривається  сьогодні перша сторінка   великої  книги  знань.  Це  саме  вони вперше переступлять  поріг  рідної  школи.  Для  них  почнеться  цікаве  шкільне  життя: перший  навчальний  рік,  перший  дзвоник,  перший  урок. Це учні Нової  Української Школи,  які роблять перші  кроки на  шляху  до  країни знань. І поведуть їх в цей захопливий світ Шевченко Ірина Володимирівна та Кравченко Людмила Іванівна. В 10 класі виявили бажання навчатися 18 учнів. До школи прибули 11 учнів з інших шкіл, яких класні керівники та однокласники огорнули увагою і турботою. 
  Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання тих, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам та погруддя Шевченка.
  Голова  Стеблівської ОТГ Данільченко Олексій Володимирович  привітав учнів школи, вчителів та батьків з початком нового навчального року, побажав успіхів,  добра та наполегливості в здобутті знань. Також голова громади наголосив, що турбота про дітей та їх майбутнє – одне із пріоритетних завдань державної політики. Для того, щоб виховати гідних громадян своєї країни, патріотів України докладаються всі зусилля органів влади, вчителів, вихователів та  батьків. Доказом тому є грандіозні ремонти, що розпочато і буде продовжено в школі.    
    Директор школи  Миронюк Галина Миколаївна  привітала всіх з чудовим святом – Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові можливості  пізнання  світу, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з присутніх за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити, патріотом своєї Батьківщини. 
  Заступник директора з навчально – виховної роботи Кучеренко Наталія Яківна підвела короткі підсумки навчання за минулий рік та пошанувала учнів, що на відмінно закінчили школу. Це 18 учнів школи з рейтингом від 10,9 б до 10,3 б: учениця 2 класу Шундрик Анна, учні  4-А класу -  Литвиненко Анна,  Рейстровий Іван,  Лохно Анастасія,  4-Б класу - Майстренко Софія, Директоренко Дарина, Кочнєв Олексій, 5 класу - Чуприна Марина, Яценко Ангеліна, Мірошник Дар’я, 6 класу - Моренко Софія, Миколенко Аліна, 7 класу -  Зубаньова Аліна, 9 класу - Менщикова Олександра, Войцих  Юлія, Савченко Дарина, Чуєнко  Анастасія, 10 класу -   Ілічук Оксана. Учням вручено Почесні Грамоти. 4 учні 9 класу отримали свідоцтво особливого зразка.
 
Не обійшлося свято і без виступу першокласників та випускників, які подарували присутнім чудові пісні про 1 вересня, школу. З вдячністю учні школи привітали присутніх букетами осінніх квітів. Всіх учнів школи благословив проієрей Василій.
  І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить, коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів 11 класу Лохна Василя, Тимченко Аліни та учнів перших класів Жидик Даші та Осадчого Артема. Батьки першокласників привітали дітей короваєм та, за давньою українською традицією, благословили їх вишитими рушниками, під якими вони у супроводі 11-класників зайшли до своєї шкільної оселі. Далі під урочисті святкові слова всі учні разом зі своїми класними керівниками та батьками попрямували до школи на перший в цьому році урок. Новий 2019-2020 навчальний рік розпочато! 
         
Тож вітай, Україно, своїх дочок й синів
Своє молоде покоління
Із краю до краю хай лине цей спів
І щастям хай повниться край наш єдиний.

Здоров’я Всім і благополуччя! Миру і любові! 


            Директор Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 
Галина Миколаївна Миронюк

Категорія: Загальні | Переглядів: 191 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz