Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 13:09

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Листопад » 6 » Свято Першого дзвоника в Стеблеві 2017
Свято Першого дзвоника в Стеблеві 2017
12:51

    Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника – стартує новий навчальний рік. Це унікальне свято жодного не залишає байдужим і навіть через багато років вабить та кличе до себе. 
Жовтіє листя на тополі.
Летять у небі журавлі.
Відкриті навстіж двері в школі —
Ідуть навчатись школярі!

   1 вересня на території Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів спостерігалося пожвавлення і відчувалася святкова атмосфера. По-святковому вдягнені, з букетами живих квітів обговорювали враження про літо старшокласники. Поспішали до школи схвильовані першачки в супроводі батьків, бабусь і дідусів. Адже для вчорашніх малюків розпочнеться новий, незвіданий етап – подорож Країною Знань. Вчителі, учні та їх батьки з нетерпінням чекали на початок свята Першого дзвоника. Мелодії про школу викликали світлі хвилюючі спогади про незабутню пору школярства у представників старшого покоління, додавали святкового піднесеного настрою в її нинішніх учнів. 
     Право відкрити урочисту лінійку Першого дзвоника надалося директору школи Миронюк Галині Миколаївні. Як і кожного року, розпочалося свято із внесення державного прапора та виконання гімну України. Право внести прапор отримали кращі учні школи: Пістряк Влад, Паніван Надія, Сухомлин Вікторія. Кращі учні 11 класу Ревенко Ольга та Прищепа Галина, Таїрова Дарія та Головко Дмитро поклали квіти до Братської могили та погруддя Тараса Шевченка. Хвилиною мовчання шкільна родина вшанувала пам’ять українських героїв нашого часу, борців за гідність, захисників України і свого народу.
   Перші привітання і слова підтримки почули школярі, педагоги і батьки від директора школи  Г.М. Миронюк. Вже стало традицією пошановувати на цій лінійці 18 відмінників школи: Литвиненко А., Рейстровий І., Лохно А., Майстренко С., Кочнєв О., Директоренко Д., Мірошник Д., Прошутя А., Чуприна М., Моренко С., Миколенко А., Зубаньова А., Волчкова Д., Менщиикова О., Войцих Ю., Чуєнко А., Ілічук О., Масюк В.   Також на заході був присутній селищний голова О.В. Данільченко, який щиро привітав присутніх зі святом та побажав всім успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій, а старшокласникам – визначитися щодо свого майбутнього шляху, обрати професію до душі. 
   А особлива увага на святі була прикута до 29 першокласників, для яких 1 вересня залишиться особливо пам`ятним, сповненим незабутніх вражень та емоцій. І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова, побажання. На першу шкільну лінійку наймолодших стеблівських школяриків завела їх класний керівник Лохно Світлана Олексіївна.    Із благословенням звернувся до всіх отець Миколай Прикотенко.  Звичайно ж, перше свято у навчальному році не могло б відбутися без звучання дзвоників. Право першого дзвоника отримали кращі учні 11 класу – Масюк Валерій, Масюк Діана, а також учні 1 класу – Прищепа Вадим, Мисан Валерія. 
   Тож бажаємо всім мирного неба, великих успіхів у всіх починаннях, міцної дружби, цікавих уроків та веселих перерв. Хай щастить у новому навчальному році!

Категорія: Загальні | Переглядів: 310 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz