Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 08:12

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 15 » Тиждень правознавства 2015
Тиждень правознавства 2015
23:29

Знаю свої права, виконую свої обов’язки

З 7 по 11 грудня в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень правознавства. Його організатором став вчитель правознавства Карпов Юрій Васильович. Вчитель провів значну підготовчу роботу, під час якої підготував з учнів 9 класу правовий десант, спільно з бібліотекарем школи Тимченко Т.В. підготували тематичну виставку літератури в шкільній бібліотеці та підібрали матеріали для підготовки до години спілкування.
 В понеділок на тематичній лінійці вчитель правознавства Карпов Ю.В. коротко розповів про історію започаткування та проведення Всеукраїнського тижня права, який проводиться з 2008 року, ознайомив учнів з планом проведення тижня. Вітальна група виступила з основними віхами азів правової освіти школярів. Учні 9  класу Таїрова Даша та Масюк Валерій протягом дня здійснили правовий десант до школярів молодшої ланки з інформацією «Знай свої права»
  У вівторок школярі провели годину спілкування «Права і свободи громадян – пріоритетні цінності демократії», а також зібралися за круглим столом для старшокласників «Проблеми насилля в сім’ї та жорстокість неповнолітніх». Наступного дня серед учнів було проведено анкетування «Проблеми захисту прав дітей». У конкурсі малюнків «Світ прав дитини», проведеному в четвер,  взяли участь 43 учні школи. Переможцями визнано малюнки учениць 5  класу Волчкової Діани,  6  класу Чуєнко Насті, 8 класу Моренко Каті та Моісєєвої Альони.
   П’ятниця увінчалася позакласним заходом для старшокласників «Магістри  юстиції», проведена у формі брейн – рингу. Учасник гри: команда правознавців 9 класу «Адвокати» та 10 класу «Прокурори», а також активні вболівальники. Оцінювали успіхи учасників кваліфіковане журі в складі заступника з навчально – виховної роботи Кучеренко Наталії Яківни, заступника з виховної роботи Менщикової О.С. та вчителя Хоменко Л.В. Учням запропонували конкурси «Далі - далі», «Морський бій», «Розв’яжи юридичну задачу», цікавим став конкурс для вболівальників. Всі дуже старалися, демонстрували свої знання, проте з рахунком 50:40 перемогли учні 9  класу. Під час заходу учні переглянули відеоролики «З історії прав людини» та «Конвенція прав дитини».
   На закінчення вчитель правознавства Карпов Юрій Васильович підвів підсумки тижня, назвав найактивніших його учасників. Зазначив, що тиждень правознавства сприяв поглибленню знань учнів, підвищенню відповідальності і зацікавленості до предмета. 

Переглядів: 385 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz