Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 00:23

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Вам сьогодні - наша шана й дяка за Надросся й Корсунські бої!
Вам сьогодні - наша шана й дяка за Надросся й Корсунські бої!
19:34

В школах району триває місячник героїко - патріотичного виховання. Тиждень з 11 по 19 лютого пройшов у Стеблівській загальноосвітній школі під гаслом «Вам сьогодні - наша шана й дяка за Надросся й Корсунські бої». Учні та вчителі школі ретельно підготувалися до проведення урочистих заходів. 
  Цілий тиждень до уваги учнів та гостей школи була тематична виставка шкільного куточка слави «Пам'ять не згасне» та виставка літератури в шкільній бібліотеці. 
  16 лютого педагог – організатор Р.В. Коваленко провела урочисту лінійку «Тих днів не змовкне слава», присвячену визволенню Стеблева з покладанням квітів до Братської могили. 
   Протягом тижня класні керівники підготували і провели виховні години «Палав над Корсунем вогонь», відвідали шкільний музей Вахтанга Чіковані.
   Надзвичайну активність викликало проведення виставки малюнків «Пам'ять про війну священна» в учнів початкової ланки, які виконали близько сотні творів.
   19 лютого актова зала школи приймала гостей на виховному заході «Гортає Корсунь сторінки війни», який підготувала і провела заступник директора з виховної роботи Олександра Сергіївна Менщикова. Ведучі свята – учні 10 класу Іван Хоменко та Анна Шевченко перегортали сторінки героїчного минулого нашого народу, вели глядачів по ІІІ етапах свята. Спочатку пошанували солдат – учасників боїв, другу сторінку присвятили солдатським матерям, а третя сторінка вкотре підтвердила, що пам'ять про подвиги жива. Емоційний настрій створювали відеоролики «Початок війни», «Корсунь – Шевченківська операція», пісня – кліп «Мальви». Зворушливо звучали вірші про війну у виконанні учнів 7 класу Даші Савченко, Насті Чуєнко, Віки Мисан, Юлі Войцих. Змістовно на святі виступила учениця 10 класу Діана Лященко з повідомленням «Військові дороги солдата Іващенка», присвячені ветерану - земляку Михайлу Логвиновичу, якого не стало минулого року, напередодні дня Перемоги. Щемливий «Вірш матері» виконала семикласниця Музиченко Анна, а Олена Кульбаченко виконала пісню про матір, що чекає синів з війни. 
  Присутні вшанували світлу пам’ять всіх, хто загинув під час визволення рідного краю та новітніх героїв України хвилиною мовчання. На зміну фронтовикам прийшло нове покоління героїв-земляків, полеглих за вільну, незалежну і справедливу Україну. Серед них стеблівець Віталій Коломієць, який загинув в зоні АТО.
  Заходи ще і ще раз підтвердили, що не міліє криниця патріотизму у наших школярів, вони гідні продовжувачі слави, подвигу і гідності всіх українців, хто боронив тоді і боронить зараз нашу Незалежність.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 352 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz