Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 06:50

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2020 » Березень » 4 » Виховний захід, присвячений пам’яті  Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають».
Виховний захід, присвячений пам’яті  Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають».
12:45

   Україна – країна трагедій і краси, де найбільше люблять волю і найменше її знали, країна гарячої любові до народу і «чорної» зради, довгої вікової, героїчної боротьби за волю і незалежність.  Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

   З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості,  розвитку бажання стати гідними громадянами України в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 26 лютого провели виховний захід, присвячений пам’яті  Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають». Захід почався з виконання Державного Гімну України.  
   Ведучі заходу Масюк Вікторія та Крикун Олександр, учні 9 кл. нагадали присутнім про героїчні події тих  «чорних» днів листопада 2013 р. – лютого 2014, про початок національної революції. Розповідь супроводжувалась документальними кадрами, під  яких учні переглянули відеоряд «Україна. Майдан. Революція гідності».  Учні мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення.
  Хвилиною мовчання учні та вчителі  вшанували пам’ять загиблих героїв.  На заході прозвучали патріотичні пісні «Лише у нас на Україні», «Мамо, не плач»  у виконанні Мисан Вікторії (10 кл) та Мисан Валерії,  Хоменко А., Масюк С., Денисюк Я. (уч. 3 кл.);  пісня «Не твоя війна» у виконанні учениці 9 класу Жельман В.; пісня «Любіть Україну» у виконанні учениць 4 класу Шубаркіної Анастасії та Баб’як Іванни. Вірші читали учениці 2А класу Герасименко О. та Нога О., учениці 5А класу Войцих А. та Герасименко М.
 Захід завершився світлою молитвою за Україну, присвяченій пам’яті героїв Небесної сотні: «Герої не вмирають! Слава Україні! Слава Нації! Україна – понад усе!». Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось. 

Переглядів: 317 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz