Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 12:32

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Травень » 30 » Випускний 2016
Випускний 2016
18:52

                                   Свято молодості і краси.  «Бажання, зіткані із кольорів веселки»!

     Ввечері, 28 травня 2016 року до Стеблівської загальноосвітньої школи імені І.С. Нечуя  - Левицького завітало свято, якого немає в жодному календарі, свято яке об’єднало в собі біль розставання і світлі надії, щирі посмішки і сльози на очах. Випускний вечір став найзнаменнішою шкільною подією кінця навчального року. 12 випускників востаннє  прийшли до школи на  свій перший в житті бал - випускний. Дівчата у гарних бальних сукнях, хлопці у костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували  ні посмішок, ні сліз. Позаду шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, контрольні та лабораторні. Попереду – широка  дорога нового життя, самостійного, дорослого. Прощальний вальс.. Випускний вечір… Скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу ще недавніх учнів! Ця урочиста подія була щедрою на увагу, тепло, і добрі слова. 
   За традицією вечір розпочався церемонією прощання зі шкільним подвір’ям, під час якого учні урочисто вийшли зі школи, запросили на вальс своїх улюблених вчителів, загадали бажання і випустили в небо різнобарвні кульки. І тут відбулося незвичайне явище. Легенька хмарка при світлі сонця війнула на випускників рукавом легенького дощу і розкинулася на півнеба красива веселка. Всі сприйняли це як хороший знак. А потім учні урочистою ходою рушили до могили загиблих воїнів, щоб віддати шану полеглим та запросили всіх гостей до сільського будинку культури на свято. 
  Сценарій свята, що підготувала заступник директора з виховної роботи Олександра Менщикова, був насичений піснями, патріотичними моментами, мультимедійними кадрами про випускників, родинними фотографіями, відеофільмом з життя героїв свята.
В урочистій частині свята випускники вишикувалися, щоб отримати свій перший важливий документ – атестат про повну середню освіту. Вітальні слова директора школи Галини Миронюк, як завжди, були сповнені материнським теплом,  гордістю за своїх дітей, та великою надією у їх світле майбутнє. «Шановні випускники! Ми щиро вітаємо вас із цією урочистою подією у вашому житті. Нехай теплим поривом вітру приходять до ваших вчителів учнівська шана і вдячність кожного з вас. У житті будьте розсудливими, творіть добро і не забувайте свою рідну школу, стіни якої чекають на ваші повернення і ваші нові перемоги».   Винуватців вечора традиційно радісно вітали квітами і батьки, і рідні, і шкільні друзі. 
    Випускників вітала їх перша вчителька Людмила Савчук, класний керівник Юрій Карпов, батьки Олена та Анатолій Журавель. Батьки благословили дітей хлібом на вишитому рушнику.
    Кульмінацією свята став момент, коли випускники дякували своїм батькам, зволожуючи їх очі непроханою сльозою. Так шалено билося серце, а то зовсім десь зникав його стукіт… І тато, і мама ще пам’ятають себе такими ж юними, свій випускний. А тут така несподіванка: красуня-донька на високих підборах або ж серйозний син, вищий за тата. Ще зовсім нещодавно тримали їх на руках, безпомічних немовлят. А сьогодні вони йдуть з батьківського гнізда, з шкільного найріднішого порогу… 
    На закінчення свята за добрим слов’янським звичаєм найтепліші, найрідніші, найдобріші мамині руки розстелили перед випускниками вишитий рушник – на щастя, на долю, на удачу! Як і колись в 1 клас, зі свята випускники вирушили разом зі своїми батьками.
    Світанкова зоря покликала юнаків і дівчат у незвідані далі, різнобарв’я життя, для праці і радості.
Випускники  – майбутня опора держави, саме їм належить незабаром взяти на себе відповідальність за долю Корсунщини, її благополуччя та процвітання. Шановні випускники! Час змінює все, що оточує нас. Довга життєва дорога людини нелегка й мінлива. Школа дала вам путівку в нове життя. Попереду – мрії, надії, сподівання, позаду – батьківський поріг, вірні друзі, вчителі, цей райський куточок школа і ваш світлий клас. Цей день – перший крок у доросле життя. Нехай щастить Вам, друзі, в житті, і хай здійсняться Ваші добрі мрії!  З шкільного найріднішого порога у добрий час, у світлу путь-дорогу благословляємо Вас, випускники!
    Щиро дякую організатору свята заступнику директора з виховної роботи Олександрі Менщиковій та її невтомній помічниці педагогу - організатору Руслані Коваленко. Саме вашими зусиллями вечір пройшов чітко, організовано, душевно. Саме ви зуміли розкрити і показати таланти наших випускників. Успіхів Вам, творчості і натхнення, міцного здоров’я! 

Категорія: Загальні | Переглядів: 651 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz