Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 04:23

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Червень » 24 » Випускний в початковій школі
Випускний в початковій школі
08:06

  Учні четвертих класів Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів готуються подолати чергову сходинку дорослого життя. Травень подарував дітям свято прощавання з початковою школою. Швидкоплинно промайнули чотири роки навчання. За цей час діти подорослішали, зміцніли, успішно крокували сходинками в Країні знань.
  28 та 29 травня 34 учні 4-х класів прощалися з початковою школою, першими вчителями. Учні, разом зі своїми наставницями, першими вчительками Шевченко Іриною Володимирівною та Кравченко Людмилою Іванівною, підготували чудове свято.
 Свято  зібрало разом велику шкільну родину: дітей, батьків, педагогів. Адже всі разом робили кроки до перемог, відкриттів, успіхів. Лунали чудові вірші про школу, вчителів, директора. Зі словами вдячності зверталися учні до першої вчительки за знання, які вони здобули, за безмежне терпіння та виховання, вчителів, до мам та татусів.  Дякували персоналу школи. Дарували всім квіти і свої усмішки. Співали веселі й водночас сумні пісні, бо зовсім не хотілось школярам залишати свою вчительку. З  приємністю згадували багато цікавого з життя класних родин. Учні прощалися з початковою школою  та давали «клятву  майбутніх п’ятикласників». Учні показали, що вони вже готові йти до п'ятого класу, бо здобули гарні знання та вміння у початкових класах. А підсумком свята стали грамоти дітям про закінчення початкової ланки та запашні квіти першій вчительці. Свято показало, що маленькі випускники – надзвичайно талановиті та  артистичні.
  Відлунала мелодія вальсу. Перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Попереду нові вчителі, друзі, предмети. Нові відкриття та перемоги. 
  Бажаємо всім учням літнього бадьорого настрою, цікавого відпочинку і здоров’я! Бажаємо їм щедрих сюрпризів та здійснення мрій, щасливого дитинства в щасливій родині, гарних оцінок і міцних знань у школі! Хай щастить вам!!!

Категорія: Загальні | Переглядів: 220 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz