Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 04:31

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Виставка виробів «Друге життя»
Виставка виробів «Друге життя»
10:29

  Ми дуже рідко замислюємось над питанням куди йде наше сміття. Тим часом у багатьох країнах, особливо в Європі, сміття не викидають, а сортують і потім переробляють. З метою надання другого життя побутовим відходам, які втратили своє основне призначення для усвідомлення соціальних та економічних переваг екологічних технологій переробки вторинної сировини 4 жовтня у Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено виставку  «Друге життя побутових відходів». Відвідувачів виставки приголомшив розмах творчої думки учнів. На виставці представлені вироби, виконані із побутових відходів − одноразового посуду, шкаралуп від фісташок, картонних коробок, старих дисків, старих газет, порожніх пластикових пляшок з-під йогурту, стружки з олівців, пакетів з соку і молока та багато інших. Так як матеріал для виготовлення того чи іншого виробу з побутових відходів досить таки неординарний, то готові вироби вийшли креативними і незвичайними. Використовуючи пластикові ложки, виделки і тарілки учні зробили багато різних виробів. Разом із шматочками тканини перетворили пластикові виделки в красиві віяла, ложки використали для створення цікавих кольорів для оформлення букетів тощо. Із пластикових пляшок, пакетів від соків і молока виготовили красиві вази – олівців, кашпо для вазонів, шкатулки тощо. 
   Всього було виготовлено 139 виробів. Серед учнів початкової ланки перемогли учні 3 та 4 класу. Найкращі вироби: Авраменко Ангеліни, Тараненко Яни,  Головко Максима (2А), Ятребова Олега, Шуляка Олександра (3 кл. ), Габдракіпової Марини (2Б).
  Серед учнів середньої та старшої ланок, найкращі вироби: Директоренко Даші, Касьяновича Вадима, Авраменка Тімура (5Б кл.), Марценюк-Масюк Мирослава (7 кл), Зубаньової Аліни, Козік Яни, Тихоненко Ольги (8 кл.).
  Перш, ніж викидати сміття, подумайте, може, на перший погляд вже непотрібним речам ви зможете дати друге життя, тим самим не тільки прикрасивши свій будинок, але і зберегти планету.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 205 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz