Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 16:28

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 30 » Виставка виробів «Друге життя відходів»
Виставка виробів «Друге життя відходів»
11:27

   З метою підвищення рівня екологічної культури та формування у школярів та учнівської молоді небайдужого ставлення до довкілля, привернення уваги громадськості до проблем відходів, розвитку творчих здібностей дітей та учнівської молоді учнівським самоврядуванням Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було запропоновано підготувати виставку-акцію «Друге життя відходів». Для цього на виставку-акцію можна було представляти роботи, виконані з різних видів промислових та побутових відходів, яким учні завдяки своєї майстерності та фантазії зможуть надати друге життя.
   4 жовтня 2018 року відбулася така виставка - акція виробів з підручних матеріалів «Друге життя відходів». В ній взяли участь учні 2-11 класів, деякі роботи були сімейними. На виставку були представлені різноманітні вироби з природного і підручного матеріалу, зокрема: плетіння з ниток, модульне орігамі, вироби з гудзиків, пластмаси, б/к лампочок, ватних паличок, пластикових пляшок, навіть скульптура з мила, багато виробів з одноразового посуду, пінопласту, сірників, вати, тканини, дисків.
   Активну участь у виставці взяли учні початкової ланки, адже вони усвідомлюють екологічні проблеми довкілля з молодшої школи. Тому з задоволенням приєдналися до запланованих заходів. Та найголовніший результат, який тішить вчителів, те, що учні школи навчилися працювати у команді над реалізацією цікавого екологічного проекту. Педагогам же вдалося переконати дітей у тому, що у природі немає нічого зайвого, все – початок чогось нового. Така природоохоронна робота, яку проводять учні, саме є складовою тих змін, які мають відбуватися у нашому суспільстві. Від кожного з нас залежить, яким буде це суспільство, чи ми можемо змінити себе так, щоб майбутньому поколінню було можливо жити в гарній країні.

Категорія: Загальні | Переглядів: 193 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz