Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 16:55

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 13 » Всьому початок є любов
Всьому початок є любов
11:45

«Ще раз про кохання» поговорили учні Стеблівської ЗОШ 12 лютого, заздалегідь святкуючи  в школі День святого Валентина.  Зранку в школі було святково і гамірливо. Школярі обмінювалися валентинками - вітаннями, солодкими сувенірами, а після уроків поспішили на свято. Учні 10 класу з класним керівником Литвиненко Ю.М. підготувати конкурсну програму для старшокласників. Представлені пари змагалися за супер - приз – визнання кращої пари „Валентин і Валентина”, веселили глядачів. 
   Та спочатку учням нагадали про історію цього свята. Адже, в Україні свято День святого Валентина вважається одним із наймолодших, європейському ж дню закоханих років на 200 більше. Від початку сумна легенда про лікаря-священика на ім’я Валентин, який заради таємного вінчання закоханих, віддав власне життя, з часом перетворилася на свято усіх закоханих. 
  А всесвітньовідому "валентинку" - маленьку листівочку у вигляді серця, він вигадав сидячи у в’язниці, аби перед самою смертю подарувати доньці наглядача, у яку пристрасно закохався. Проте, у нас же, це свято здебільшого, ще один привід зробити другій половинці подарунок та нагадати їй про свої почуття. 
   Ведучі свята Іван Хоменко та Діана Лященко повели присутніх стежинами сценарію, розповідаючи, декламуючи ліричні вірші  класиків, запрошуючи до перегляду тематичної мультимедійної презентації. Оскільки свято є  конкурсною програмою, глядачам представили шановане журі у складі Н.Л. Карпової, Р.В. Коваленко, І.О. Бутенко. В змаганні взяли участь 8 пар. Вони шукали вихід з заплутаних ситуацій, вирішували проблему «Кохання і .. гроші», писали колективного листа коханій (-ому), брали участь в конкурсі талантів та дарували джентльменський подарунок. А ще змагалися в знаннях «чоловічих »і «жіночих» секретів, мандрували кулінарними стежками, разом їли солодкий мандарин. Паузи свята заповнювали музичними перервами, під час яких звучали пісні про любов у виконанні Влади Петречко, Галини Безверхої, Олени Кульбаченко, Альони Моісєєвої та чудовий вальс у виконанні Асі Рак та Руслана Сліпченка . 
  Після підведення підсумків, журі оголосило результати змагання. Отож, найніжнішою, найчарівнішою, найтендітнішою виявилася учениця 9 класу Влада Петречко, яка отримала титул «Валентини -2016» до наступного Дня закоханих. Найвродливішим, наймужнішим, найпринадливішим визнано учня 10 класу Артема Маліцького, який отримав титул «Валентин - 2016» і буде еталоном джентльмена впродовж наступного року. Решта учасниць отримали дипломи і титули «Воля», «Шарм», «Чарівність», «Краса», «Жіночність», «Ніжність», «Граційність». Учасники нагороджені дипломами та титулами «Дипломат», «Мужність», «Відвага», «Інтелектуал», «Цілеспрямованість», «Воля», «Надійність». Свято видалося чудовим! А присутні ще раз переконалися, що кохання – не лише висока поезія, а й велика відповідальність підставити плече, розділити біль і радість. Кохання – це передусім «мелодія двох сердець».

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 459 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz