Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 11:42

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Березень » 12 » Захід до 8 березня «У жінці все від Божої любові»
Захід до 8 березня «У жінці все від Божої любові»
13:07

 6  березня учні 5 класу разом зі своїм класним керівником Литвиненко Юлією Миколаївною запросили всіх на свято «У жінці все від Божої любові». В актовій залі було дуже людно, адже прийшли і учні школи,  і мами,  і бабусі. Урочисто одягнені учні 5 класу схвильовано чекали початку свята. І ось зазвучали фанфари, свято розпочалося. Ведучі заходу Моренко Софія та Стрига Максим ще раз повідомили присутнім про традиції святкування цього дня в історії, учні класу сказали найлагідніші слова шани мамі, послухали легенду про створення жінки Богом у виконанні Ігоря Літовченка, притчу про жінку у виконанні Самофал Діани. Слова учнів перепліталися піснями у виконанні учнів класу «Мама»,  «Пісня про матусю», «Восьме березня», «Мій рідний край», «Це моя Україна». Гумористичні сценки про сімейні перипетії викликали в залі щирий сміх – про звички жінок, пам’ятку для майбутніх чоловіків. Майстерно виконали сценку «Гучний дівич – вечір» Юрченко Максим, Миколенко Аліна, Хоменко Назар, Кульбаченко Сергій, Раменюк Іван, Стрига Максим, Заболотній Руслан та провели бліц – турнір. 
Учні класу з посмішками і добром, найкращими побажаннями подарували найріднішим мамам власноруч виготовлені подарунки. Частку свого люблячого серця учні подарували присутнім у залі бабусям. 
Дівчатка класу виконали танець з іграшками. 
Доречно прозвучали вірші – присвяти мамам у виконанні
Літовченко Марії та Кутвіцької Анни – Романи. 
В заключному слові ведучі Софія та Максим зачитали слова М. Реріха про жінку, Раменюк Іван прочитав вірша «Ти - жінка», учні класу виконали пісню «Сто відсотків щастя». Свято було щире, сімейне, душевне, не залишило нікого байдужим.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 272 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz