Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 16:01

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Червень » 12 » ЗЛІТ ДОБРОТВОРЦІВ
ЗЛІТ ДОБРОТВОРЦІВ
11:32

17 травня відбувся ХІІ зліт добротворців у Сахнівці (Драбівська ОТГ). Учасниками змагань стали учні Драбівської та Стеблівської громади (Дацьківський НВК, Сидорівський НВК, Шендерівський НВК, Стеблівська ЗОШ). Головним дійством злоту був, все-таки, козацький квест. А в ньому такі цікаві, знайомі і дещо призабуті, дитячі забави та ігри: «Взуй, козаче, козака», «Заплети косу», «Пошук козацького скарбу», «Бій півнів», «Свистуни», «Стежка Олекси Довбуша», «Перетягування линви», «Козацька сила», «Караоке». А ще юні майстрині з кожної команди створювали дивовижні дівочі зачіски, вправні плавці змагались у басейні в змаганні «Дніпровські пороги». На подвір’ї усіх учасників чекали майстер-класи художнього мистецтва, виготовлення іграшок та прикрас. Усі бажаючі могли прикрасити себе аквагримом. І бажаючих  вистачало як серед дітей ,так і серед дорослих. 
   А з яким захватом змагалися команди у пошуку скарбу: було оббігано кожен закуток шкільного подвір’я і парку. А спробуйте із зав’язаними очима знайти дві пари однакових черевиків, щоб узути «козака» чи заплести довжелезну косу, коли замість волосся скакалки, плести допомагають дві подруги, а випускати пасмо з рук не можна. Змагатися у виконанні пісень – цікава, але звична справа, а спробуйте просвистіти якусь мелодію.
    Найгарячіше було на шкільному стадіоні: спортивні естафети на «Стежці Олекси Довбуша», перетягування линви, змагання з армреслінгу та, звісно ж, «Бій півнів». Спритність і юнацький азарт, бажання перемогти і показати себе, підтримати свого гравця та команду, зробили ці змагання наймасовішими.
   А який козацький захід буває без козацької каші? Стомлені, але радісні, усі учасники зльоту ласували смачною кашею та морозивом.
    На заключній лінійці начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Набутівської сільської ради Михайлюк Ю.О. нагородила переможців змагань грамотами, вручила подарунки кожній команді, кожній школі. Команда Стеблівської ОТГ отримала подарунки від депутатського корпусу Стеблівської селищної ради.
    Великих зусиль доклав колектив Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с. Сахнівка, директор школи Рибалка І.Л., щоб учасники зльоту, гості школи почувались зручно, як вдома. Їх зусилля не були марними – усіх учасників зустрічали щирими посмішками, добрими словами.
    Об’єднав усіх учасників спільний флешмоб. І не було різниці між школами, не було старших чи молодших, господарів чи гостей – лиш єдність, щасливі посмішки дітей. 

Категорія: Загальні | Переглядів: 299 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz