Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 13:53

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 13 » Звіт школи перед громадськістю
Звіт школи перед громадськістю
12:15

  23 березня в школі традиційно проведено родинний захід, в рамках якого батьки побували на звітних класних батьківських зборах, зустрілися з учителями своїх дітей, переглянули виставку спільних сімейних робіт та персональні виставки творів. Їх запросили на виховний захід "Збережи себе для життя" з елементами соціально-психологічного театру, який підготувала заступник директора з виховної роботи Менщикова О.С. та учні 2,7,8,9 класів.
   На батьківських зборах 1 класу виступила класний керівник Лохно С.О. з виступом «Як допомогти дитині вчитися», обговорили питання підготовки до свята «Прощавай, Букварику». Присутні 22 батьків.
   В 2 класі класний керівник Волкова Л.В. обговорювала з батьками тему «Гіперактивна дитина в школі», надавала поради щодо організації вільного часу дітей на весняних канікулах. Присутні батьки 15 учнів. 
   Батьки 3А класу разом з класним керівником Шевченко І.В. обговорили важливу тему «Виховання самостійності та відповідальності в учнів початкових класів». Крім того, цікавою темою для обговорення стали результати відвідування учнями класу шкільної бібліотеки тв. Підсумки навчально – виховної роботи за пройдений період. Присутні батьки 10 учнів.
  В 3Б класі батьки з класним керівником Кравченко Л.І обговорили питання «Як допомогти дитині справитися з емоціями», провели аналіз рівня знань учнів за пройдений період, стан ведення зошитів та щоденників, отримали рекомендації як провести змістовно весняні канікули. Присутні батьки 12 учнів класу.
  В 4 класі класний керівник Кузьменко В.Б. обговорила з батьками питання про «Відсутність мотивації дітей до навчання. 10 основних помилок батьків», також цікавим стало питання про підготовку учнів класу до ДПА та відвідування шкільної бібліотеки. Присутні батьки 18 учнів.
   Батьки учнів 5 класу провели тренінгові заняття, на якому прослухали інформацію класного керівника Литвиненко Ю.М. про вплив Інтернету на розвиток сучасної дитини, Інтернет – загрози для дітей, виконали тест «Чи хороші ви батьки?». Присутні батьки 15 учнів.
   В 6 класі батьки разом з класним керівником Карповим Ю.В. обговорювали болюче питання пасивності учнів класу до навчання,  дотримання дисципліни на уроках, взаємостосунки «батьки - діти» вдома. Присутні батьки 12 учнів.
   Батьки 7 класу прослухали інформацію класного керівника Бутенко І.О. «Першочергова потреба учня - знання», обговорили її та провели аналіз навчально – виховної роботи в класі. Присутні батьки 18 учнів класу.
   В 9 класі класний керівник Ілічук Л.В. запропонувала для обговорення теми «Проблеми підліткового віку та шляхи їх вирішення», «Можливі форми використання комп’ютера та мобільного телефону в процесі підготовки до уроків», «Аналіз результативності навчально – виховної роботи в класі за звітний період». Дуже цікаво пройшло обговорення питання про профорієнтацію учнів класу. Присутні батьки 15 учнів.
   В 10 класі класний керівник Миколенко О.І. запропонувала для обговорення тему «Посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю». Також прослухали інформацію про результати медичного огляду та обговорили питання про підготовку до ЗНО. Присутні батьки 10 учнів класу.
   В 11 класі батьки разом з класним керівником Карповою Н.Л. прослухали інформацію про порядок закінчення навчального року, обговорили проведення пробного ЗНО, розклад ЗНО, стан підготовки до ЗНО. Обговорили організаційні питання підготовки до випускного вечора. Присутні всі батьки.
   Всі батьки мали змогу переглянути у вестибюлі школи  виставку художніх виробів та персональні виставки Волчкової Діани (7 клас), Козік Яни (6 клас), Юрченка Максима (5 клас). Соціальний педагог школи Менщикова О.С. підготувала для батьків виховний захід з елементами соціально-психологічного театру "Збережи себе для життя" та презентували на загальношкільних батьківських зборах (23.03) та на засіданні міжшкільного методичного об’єднання класних керівників (27.03). Висловлюємо подяку учням 9 класу: Музиченко Анні, Лохно Васі, Пістряку Владу, Жарко Насті, Коноваловій Олі, Ілічук Оксані, Данільченку Міші, Сошину Іллі, Денисюк Аліні, Паніван Наді, Мисишиній Зоряні, учням 8 класу - Загребельному Владу, Савченко Даші, Мисан Вікі, учениці 7 класу- Жельман Лєрі, учениці 6 класу - Нетребенко Анні, учениці 2 класу - Семененко Кірі за сумлінну підготовку до заходу та акторську майстерність.

Категорія: Загальні | Переглядів: 324 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz