Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:03

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 18 » Акція «Замість ялинки – зимовий букет»
Акція «Замість ялинки – зимовий букет»
12:37

  Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.
  У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Зустріч Нового року пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, прикрашеною новорічними іграшками. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою квартиру. І як гірко буває бачити , що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.
 З метою збереження природи,  в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 15 грудня 2017 року відбулася акція «Замість ялинки – зимовий букет», спрямована на збереження зеленого багатства України – хвойних лісів.  Акція покликана не тільки на попередження незаконного вирубування хвойних дерев, а й на формування громадської думки про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни ялинок та сосен композиціями з гілок хвойних дерев, що дозволить значно скоротити попит на живі дерева, збереже життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти. 
  В акції взяли участь учні 2 -11 класів. Зрозуміло, що ідею можна було б підгледіти в Інтернеті, але виготовляти поробки, пов’язані з новорічною тематикою довелося самим учням разом з батьками. Тут фантазія була безмежною!  Різноманітні новорічні ялинки вражали вишуканістю та оригінальністю: з цукерок, тканини, різноманітних стрічок, фатину, тафти, поролону, кави, мушлі, дерев’яних фрагментів.
 Серед учнів початкової ланки були визначені такі роботи: «Санчата», «Зимове дерево», «Вінок», «Зимовий кошик». I місце посіли учні 2, 3А, 4 класів, II місце отримали учні 3Б класу.
Серед учнів середньої та старшої ланок були визначені роботи: «Ялинка з шишок», «Стилізована Ялинка», «Ялинка з серветок», «Пряник». I місце завоювали учні 5,6,7,9 класів, II місце одержали учні 8 класу.

Категорія: Загальні | Переглядів: 306 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz