Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 22:28

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Травень » 4 » День психології в школі
День психології в школі
06:59

   Вже декілька років поспіль в Стеблівській ЗОШ навесні стало традицією проведення Дня психології. Цього року він проходив 20.04.2018 року. У програмі дня, який мав назву «Впусти психологію в своє серце» було проведено багато цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Учні школи, батьки, вчителі і працівники школи мали можливість взяти участь у цих заходах. Протягом дня всі бажаючі знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту, що відповідала зазначеній темі дня. 
  Вранці керівник гуртка «Цікава психологія» Олена Володимирівна Миронюк та учні 8 класу пропонували взяти батькам, вчителям та працівникам школи листівку із привітаннями та щасливими і веселими побажаннями, що дуже змінювало настрій. Акція «Чарівна корзинка» подарувала всім її учасникам позитивні емоції та яскраві враження. Для учнів школи була проведена акція «Мудрі повчання».
   Учні 7 та 8 класу взяли участь у тренінгу «Будь здоровим!», в процесі якого діти підбивали підсумки отриманих раніше знань про шкідливі звички в ігровій формі. Цікаву та корисну інформацію щодо наслідків вживання алкогольних та інших речовин діти мали змогу отримати на заняттях гуртка «Відверта розмова» та «Цікава психологія» протягом навчального року.
  В цікаву подорож разом із вчителями відправились учні 7-10 класів під час гри-квесту «Слідопити», під час якої учасники показали свої вміння, знання, таланти, проявили взаємодопомогу, дружні стосунки. Враховуючи кількість правильних відповідей та швидкість виконання завдань, місця були розподілені так: І місце розділили команди 9 та 10 класів, ІІ місце – команда 8 класу, ІІІ місце – команда 7 класу. 
  Незмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки. День психології став справжнім святом для душі.  

  За активне, творче, оригінальне та старанне ведення " Сімейного щоденника", творчість, ініціативу Грамотами та цінними подарунками нагороджено Жельман Валерію, Темченко Галину, Руденко Софію, Масюка Владислава, Вдовченко Каріну, Масюк Ангеліну, Масюк Анастасію, Масюк Вікторію, Самусенко Ангеліну (учнів 7 класу, учасників гуртка "Відверта розмова").

Категорія: Загальні | Переглядів: 298 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz