Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 10:04

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Квітень » 15 » День здоров’я в школі
День здоров’я в школі
19:12

    «За здоров'ям на природу» вирушили учні Стеблівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 6 квітня, завчасно розпочавши святкування Дня здоров’я. Та самим святкувати не цікаво. Ось і запросили долучитися до такої корисної справи своїх сусідів – школярів Заріччя, Сидорівки, Селища. Вчитель фізкультури школи Головко І.П. разом з учнями завбачливо підготував спортивне поле до змагань. Близько 50 спортсменів зібрались на спортивній площадці, щоб позмагатися у вмінні грати в міні – футбол, а вболівальників було не злічити.  Спочатку провели урочисте відкриття змагань. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Галина Миколаївна Миронюк, яка наголосила, що головне не перемога, а участь. Побажала, щоб перемогла дружба і здоров’я. 
Весело, завзято боролися суперники за м’яч, та все ж вправнішими виявилися учні Стеблева (вчитель Головко І.П.), які виграли з рахунком 5:2 і посіли І місце. На ІІ місці - зарічанські спортсмени. В боротьбі за ІІІ місце змагалися учні Сидорівки та Селища. Фортуна посміхнулася сидорянам, які перемогли суперників з рахунком 3:2. Лишень трішки не вистачило учням Селища до перемоги, та все ж вони молодці, азартні і завзяті.
 Провівши гостей, до змагань з футболу приступили шкільні команди  учнів 8-9 класів та 10-11 класів. З рахунком 5:4 перемогли учні 8-9 класів. Всі змагання суддею футболу був учитель історії Юрій Васильович Карпов.
7 квітня на «Стартах надій» зустрілися учні 2-4 класів. В програмі змагань були естафетні конкурси. Команди в кількості по 10 осіб змагалися в естафетах з м’ячем, кеглями, обручами. У впертій боротьбі найспритнішими виявилися учні 4 класу (вчитель Волкова Л.В.), на ІІ місці – учні 3 класу (вчитель Головко І.П.), почесне ІІІ місце посіли другокласники (вчитель Кузьменко В.Б.).
   День здоров’я в школі показав, що це веселе та активне свято, воно подобається всім школярам. Вони не тільки беруть участь у різних активних заходах, але і дихають свіжим повітрям, емоційно проводять свій час, спілкуються і просто активно відпочивають. Наші учні переконані, що лише духовно і фізично сильна та здорова особистість може здобути відповідні знання, правильно обрати професію, досягти успіху в обраній спеціальності, і саме така людина здатна допомогти собі і оточуючим, стати корисною для суспільства в цілому. 

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 357 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz