Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:12

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Червень » 19 » Допомога народного депутата України Геннадія Бобова
Допомога народного депутата України Геннадія Бобова
12:07
34 роки тому назад в Стеблеві ввели в дію нове приміщення школи. Всі раділи, безмежно дякували директору Михайлу Денисовичу Морозу, що доклав максимум зусиль для її побудови. У 80 - роках школа прийняла до себе всіх школяриків Стеблева та навколишніх сіл, налічувала тоді до 700 учнів та 80 осіб педагогічного та обслуговуючого персоналу. Йшли роки, змінювалося керівництво, змінювалася і школа. З середньої вона стала загальноосвітньою, навчатися стали лише учні з мікрорайону селища Стеблів. Кількість учнів в роки демографічної катастрофи різко зменшився, стан здоров’я школярів через Чорнобильські наслідки значно погіршився. Колектив школи поставив за першочергову мету боротьбу за збереження здоров’я школярів через особливості організації навчальної діяльності, позашкільної роботи. Та, головне, - це здорове харчування дітей. Тривалий час учні харчувалися безкоштовно, двічі на день. Типовий проект школи мав повноцінний харчоблок, який міг це забезпечити.
Зараз у школі навчається 270 учнів. Школа має стати опорною в Стеблівській об’єднаній територіальній громаді. Тривале використання технологічного обладнання їдальні призвело до його зношування та виходу з ладу. Так як найбільшою проблемою школи на сьогодні є недостатнє фінансування, бюджетних коштів не вистачає, тому адміністрації школи доводиться звертатися до людей, які не байдужі до майбутнього нашого підростаючого покоління. Нещодавно ми звернулися за допомогою до свого народного депутата України Геннадія Бобова, благодійника, який ніколи не забуває про школу і постійно турбується, адже знає про те, як складно виживати школам в наш час. Школі були вкрай необхідні нові сучасні електричні плити та холодильник. Народний обранець, маючи таку громадянську позицію: «В добро мало вірити й бажати його, треба робити добрі справи. Особливо це важливо в наші скрутні часи, коли кожна добра справа на вагу золота», не відмовив, тож у школі з’явилося нове технологічне обладнання.
Варто зауважити, що це не перша допомога народного депутата України Г. Бобова школі. Щороку він допомагає при ремонті приміщення школи, придбав сучасні шкільні меблі, надає солодощі «від Діда Мороза» на Новий рік. Сподіваємося, що учні ще не раз згадають добрим словом Г. Бобова, адже це людина, яка розуміє і знає з якими труднощами зустрічаються сільські школи. А ще він розуміє, що діти – майбутнє України, а яким буде наше майбутнє, залежить від того, як ми ставимося до дітей сьогодні. Тож у школі з’являються предмети, які допомагають дітям комфортніше почуватися в шкільному приміщенні, інтелектуально розвиватися.
Адміністрація, батьки, педагогічний та учнівський колективи Стеблівської загальноосвітньої школи висловлюють щиру вдячність Геннадію Борисовичу Бобову за таку важливу підтримку. Вкотре переконалися, Ви – людина слова і діла, яка кожного надихає на добрі справи. Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Вдячні Геннадію Борисовичу за людяність, за турботу про дітей, за те, що дбає про майбутнє покоління. Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, ніколи не втрачати чуйності і людяності, якими наділив його Бог.
З вдячністю директор Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.С. Нечуя – Левицького Г.М. Миронюк
Переглядів: 420 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz