Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:14

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 20 » Горнусь до тебе, мила й неповторна
Горнусь до тебе, мила й неповторна
21:32

   6 березня в Стеблівському будинку культури не було де яблуку впасти, адже цього дня саме тут прославляли і величали жінку – маму, жінку – трудівницю. На вході до залу жінок чекала приємна несподіванка, адже кожну з них привітали зі святом прекрасною квіткою. Традиційно з вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Олексій Володимирович Данільченко який у своєму виступі зазначив,  що багато є свят в українському календарі, але свято 8-го Березня асоціюється з теплом материнського серця, сонячною дівочою посмішкою, жіночою чарівністю. І тому кожному з нас це свято близьке насамперед тому, що в цей день ми традиційно вітаємо наших жінок: матерів,  дружин, коханих. Свято це пов'язане з найдорожчим - з жінкою-матір'ю. Їй ми низько вклоняємось,  її любимо, шануємо й славимо, і поки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням, дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Тому за всіх часів найтепліші і найласкавіші слова були присвячені саме жінці.
  А на закінчення наголосив, що Україна пишається своїми доньками і що слава і процвітання нашої країни проростатиме їх успіхами. Олексій Володимирович розпочав церемонію нагородження 17 стеблівчанок в номінації «Жінка року - 2016», обраних трудовими колективами.  До речі, про цю традицію. Вже не вперше в Стеблеві шанують найдостойніших. Щороку виконком селищної ради приймає рішення про відзначення таких жінок та про виділення їм невеликої премії. Цього року в число відзначених ввійшли: Марія Головко, Ірина Чуприна, Євдокія Найденко, Наталія Шульгач, Марина Майстренко, Олена Тихоненко, Світлана Масюк, Інна Шкляренко, Тетяна Устименко, Наталія Лагодзінська, Юлія Донець, Алла Дробот, Інна Савченко, Софія Неберкутіна, Оксана Авраменко, Ніна Тішаніна, Галина Миронюк. Зі словами вдячності та вітань зі святом від імені відзначених до присутніх звернулася Галина Миронюк.
   Концертна програма була цікавою і різноплановою. Звучали ліричні твори про жінку, патріотичні вірші, веселі твори. Емоції переповнювали  серця глядачів, в залі весь час звучали вигуки «Браво», «Дякуємо». Для присутніх співали колективи «Родина», «Заграва», дитячий колектив «Посмішка», солісти Ірина Сліпченко, Володимир Кузьменко, Лариса Машковська, Тамара Пістряк. Відеоподарунок створили учасники колективу «Заграва». Спочатку вони привітали жіночий склад колективу, а потім віддали шану і подяку найдорожчим людям – своїм мамам. Чудовим подарунком присутнім стали майстерні виступи гостей з Корсуня – Леоніда Шевченка та Руслани Тішаніної. Вже не вперше в концертній програмі беруть участь школярі Стеблівської ЗОШ І –ІІІ ступенів. Широко відомі артисти – Настя Твердохліб, Владик Макаревич, Аня Нетребенко, Вікторія Мисан, Роман Харченко, Влада Петречко і поруч з ними новачки – Мирослава Петречко, Ростик Пістряк, Даша Савченко, Аліна Миколенко і наймолодша учасниця Настя Шубаркіна порадували глядачів своїми щирими виступами. Організаторами і ведучими свята були Ольга Павличук та Сергій Лисенко. На закінчення селищний голова Олексій Володимирович подякував колективам і привітав їх матеріальною подякою.              

   Успіх подібних заходів в Стеблеві не випадковий, адже він зумовлений взаємодією багатьох ланок селища. Підтримка, взаємовиручка, повага є запорукою успіху. Вважаю, що напередодні адміністративної реформи це яскравий приклад того, як все повинно відбуватися і на чому ґрунтуватися.
 Всім хочеться побажати, щоб завжди, не тільки цього святкового дня, як весняні птахи, летіли до вашого дому теплі слова привітань від рідних, друзів, коханих і люблячих вас людей.

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 472 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz