Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 06:48

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2018 » Січень » 10 » Новорічні дива та розваги досхочу
Новорічні дива та розваги досхочу
09:34

  Новий Рік - одне із найзагадковіших свят, його очікування й святкування пов'язане зі світом добрих казок і магії. Усі діти вірять в казку. Та й дорослі часто зберігають до них теплі почуття, хоч і не завжди в тому зізнаються. 24 грудня для учнів Стеблівської школи таку новорічну казку подарували колектив Київського Палацу дітей та юнацтва та голова Стеблівської селищної ради Данільченко Олексій Володимирович, який профінансував поїздку до м. Києва. 22 учнів школи, які є активними учасниками народного самодіяльного вокального ансамблю «Заграва» (керівник – Буценко Валерій Михайлович) та дитячого вокального ансамблю «Посмішка» (керівник – Гурець Володимир Андрійович) завітали в Київський Палац дітей та юнацтва на новорічну виставу «У пошуках різдвяної зірки» (режисер Євгеній Астахов, режисер масових сцен Наталія Чухліб, в ролі Чарівника Оксана Ярова). Феєричне свято з сучасними казковими героями, лазерним шоу, комп’ютерною графікою, майстерністю акробатів створили чудовий новорічний настрій. Головне, що діти отримали віру в дива, казку, віру, що попри будь – які негаразди вони не мають опускати руки, а впевнено йти до своєї мети.

  А ще учні мали змогу взяти участь в активних розвагах – до їх послуг були скеледром, батути, стрибки з парашутом. В кожного присутнього було виміряно рівень слухняності за 2017 рік. Взагалі, для дітей створили всі умови, щоб їм було цікаво і весело, вони могли найти нових друзів та отримати купу емоцій. Особливу вдячність висловлюємо директору Палацу Добровольській Оксані Миколаївні та завідуючому відділу туризму та краєзнавства Коваленкові Миколі Васильовичу за організацію незвичайних пішохідних екскурсій містом.  Отож, Новий рік діти зустріли з веселим настроєм та вірою в чудеса, казку, доброту людських сердець. 

Категорія: Загальні | Переглядів: 355 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz