Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:55

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 18 » Про підсумки участі учнів школи в районному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір"
Про підсумки участі учнів школи в районному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір"
10:56

 Учні Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів стали учасниками районного етапу Всеукраїнської новорічно - різдвяної виставки - конкурсу дитячих поробок «Новорічна композиція» та «Український сувенір», яка проходила в районному центрі дитячої та юнацької творчості із 7 грудня 2016 року по  10 січня 2017 року та проводилася з метою  популяризації серед учнів та учнівської молоді  бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів щодо виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, сприяння розвитку декоративно-прикладного мистецтва. Створюючи український сувенір, учні демонстрували свої творчі здібності зі створення українського сувеніру, використовуючи старовинні та сучасні техніки виконання та різноманітні матеріали.
     Всього на виставку було представлено 54 роботи, від нашої школи це були 5 робіт, виготовлених ученицею 5 класу Козік Яною та їх сімейні роботи. Вироби виготовлені з застосуванням нових методик та матеріалів.  Виставкові роботи журі оцінювало за такими критеріями: загальне враження від роботи, техніка виконання, ідея роботи, новизна. Робота Козік Яни «Зимова казка» відзначені в районному турі  Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки-конкурсу «Новорічна композиція» серед 14 учнів району. Вітаємо Яну Козік та членів її родини з такими результатами.
   Оцінюючи поробки на конкурс «Український сувенір», журі звертали увагу на оригінальність задуму, виразність виробу як зразка української сувенірної продукції, емоційність образу, органічне поєднання національних художніх традицій і сучасних тенденцій, індивідуальність. Серед 32 робіт, представлених на конкурс, в число 7 переможців ввійшла Муценко Діана за роботу «Патріотична топіарі», а в п’ятірку відзначених в конкурсі ввійшов Авраменко Тимур за картину-сувенір «Україна». Вітаємо переможців з такими результатами.

Категорія: Загальні | Переглядів: 423 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz