Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 11.05.2024, 05:17

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 2 » Прощавай, початкова школо!
Прощавай, початкова школо!
17:39

   25 травня в Стеблівській ЗОШ І-ІІІ  ступенів відбулося останнє в 4 класі родинне свято, сумне і радісне водночас. Сумне, бо школярі прощалися зі своєю першою вчителькою, своїм класом, а радісне, бо вони підросли, подорослішали і готові йти далі нелегкою шкільною стежиною. Цьогоріч 25 випускників – учнів 4 класу прощалися з першою ланкою в школі. Святкові і урочисті, одягнені в вишиванки, вони декламували вірші, співали шкільні пісні, ставили сценки з шкільного життя. Протягом свята учні ще раз пройшли етапами шкільного життя,  починаючи з 1 класу. Не віриться учням і їх батькам, що ще буквально кілька років тому вони були такими маленькими чомусиками, хотіли все знати і були дуже невпевнені в собі. Усмішка «Як Миколка збирався до школи» нагадала всім про це. Згадали і перший дзвоник, і перший урок, і перші успіхи, і перші сльози. Та пісня «Школярі, школярики» перенесла в час, коли вже трохи оговталися, перестали боятися контрольних робіт, вивчили табличку множення. Крім науки, стали активними в спорті, в гуртках, в позакласних заходах. Так, відмінниками в навчанні та активними учасниками олімпіад є Аліна Зубаньова, Оля Тихоненко та Антон Житомирський, «Голос класу»  - Аня Нетребенко, «Танцюристи класу» - Козік Яна, Мирослава Мисан, Едуард Хаврусь, Ірина Виноградова, Софія Плахотня, Олександр Молодиренко, Богдан Савченко, Аліна Зубаньова, Антон Житомирський. Своє вміння присутнім продемонстрували учасники танцювального гуртка, які подарували присутнім ритмічний танець, пісню «Подаруй посмішку». 
  Дуже схвилював присутніх виступ першої вчительки Людмили Василівни Волкової. Справедлива і чуйна, добра і вимоглива, вчителька підібрала до кожного свій ключик, знайшла свою стежинку до дитячого сердечка. Тому і важко учням прощатися з вчителькою, тому і бринить на їх очах сльоза. В подарунок учні виконали вальс та подарували квіти.
   Палке і велике спасибі учні висловили своїм батькам, бабусям і дідусям, які прийшли на свято і всі роки в школі підтримували героїв свята, дали можливість навчатися. Батькам учні подарували пісню «Мамині очі». 
   Також учні привітали адміністрацію школи, вчителів, що викладали в них та свого майбутнього класного керівника Юрія Васильовича Карпова. Всім учням класу перша вчителька вручила дипломи про завершення початкової школи. Ще прозвучали пісні «Канікули, ура!» та «Хай надії Божа ласка». Зі словами «Нехай тихо в нашій школі спить до осені дзвінок. Здрастуй, літо! Здрастуй, поле!, Здрастуй, сонячний деньок» учні вирушили зі свята на літні канікули.
    Велика подяка за ретельну підготовку і високий рівень проведення свята Наталії Яківні Кучеренко, за музичне оформлення педагогу – організатору Руслані Коваленко.
 

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 425 | Додав: leo | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz