Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 02:14

Стеблівський ліцей - опорний заклад загальної середньої освіти імені І.С Нечуя - Левицького Стеблівської селищної ради Черкаської області

Меню сайту
Повідомлення
Корисні посилання
Педпреса
Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 15 » Вдячність спонсорам
Вдячність спонсорам
14:22

Низький уклін Вам, шановні добродії!

    Кому не відома новорічна прикмета: як новий рік зустрінеш,так його і проведеш. І саме за цією ознакою можна бути впевненим, що для учнів Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2017-й стане роком, щедрим на добро.
З нетерпінням чекали свят діти, щоб поринути у новорічну круговерть з Дідом Морозом, який завжди приходить з торбою, повною подарунків. А щоб у тій  торбі гостинців знайшлося для всіх, постаралися постійні благодійники школи. І, хоча карантинний календар вніс свої корективи в святкування Нового року, всі подарунки знайшли свої господарів.
  Маючи таку громадянську позицію: «В добро мало вірити й бажати його, треба робити добрі справи. Особливо це важливо в наші скрутні часи, коли кожна добра справа на вагу золота», народний депутат України Геннадій Бобов привітав подарунками всіх учнів школи. Ця традиція була започаткована раніше і тепер щороку до Нового року учні отримують солодощі від депутата. Вдячні Геннадію Борисовичу за людяність, за турботу про дітей, за те, що дбає про майбутнє покоління. Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, ніколи не втрачати чуйності і людяності, якими наділив його Бог. 
  Ще один благодійник, який ніколи не забуває про школу і постійно турбується, адже знає про те, як складно виживати школам в наш час, це .
директор ПП «Ярослав» Олександр Миколайович Барсук А ще він розуміє, що діти – майбутнє України, а яким буде наше майбутнє, залежить від того, як ми ставимося до дітей сьогодні. Тож у школі з’являються предмети, які допомагають дітям комфортніше почуватися в шкільному приміщенні, інтелектуально розвиватися. А до Нового 2017 року було надано допомогу для привітання дітей з категорійних сімей. Спасибі вам за душевність, доброту. Хай не зміліє Вашої душі криниця. 

   Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація Стеблівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ще висловлюють найтепліші слова подяки Прядченку  Михайлу Григоровичу директору ТОВ «Коріс «АМ» та його заступнику Руденку Вадиму Анатолійовичу, приватним підприємцям Коркішко Наталії Володимирівні, Данільченко Надії Овсіївні, Данільченку Юрію Олексійовичу, які надали солодощі для учнів.
Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам та посилає своє благословіння на ваші добрі діла!
                                                      З повагою директор Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
                                                      Галина Миронюк, заступник директора Олександра Менщикова

 

Категорія: Загальні | Переглядів: 545 | Додав: leo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz